Mulac.be
Image default
Auto

Zit niet te lang vast aan een auto met shortlease

Peugeot Partner lease bij bestelauto leasen

Een eigen bedrijf beginnen is een gewaagde stap. Je moet met veel rekening houden om je werkkapitaal in balans te houden om je werk te kunnen doen en beslissingen nemen wat een goede investering kan zijn. Maar een auto is voor veel zzp’ers nog een te grote stap. Hoewel een auto zeker een uitstekende toevoeging is, om spullen te vervoeren en je klanten te bezoeken, is het kostplaatje gewoon te groot voor veel zzp’ers. Een alternatief van het kopen van een auto is een auto leasen zzp. Maar ook dat zien zzp’ers zichzelf niet zo gauw doen. Omdat bij het leasen van een auto vaak een looptijd vast zit van twee tot vier jaar.

Leasen brengt risico’s

Voor zzp’ers is een leasecontract van twee jaar gewoon veel te lang. Je weet nooit hoe het zal lopen met je bedrijf. Misschien dat je straks genoeg klanten hebt waar je naartoe kan rijden met de auto, maar er kunnen ook tegenslagen komen. Met het risico dat de auto ongebruikt voor de deur staat, maar elke maand moet je nog een flink bedrag betalen voor het leasecontract. Plus leasemaatschappijen willen er ook zeker van zijn dat je het bedrag kan betalen en willen daarvoor de nodige papieren als bewijs. Dat kan lastig worden voor de beginnende zzp’er. 

Zorgen weg met een shortlease

Om zorgen weg te nemen van beide partijen is shortlease op de markt gekomen. Met shortlease kun je een auto leasen zzp met een looptijd dat begint met een paar maanden en korte opzeggingstermijn. Er zijn verschillende leasemaatschappijen die dit aanbieden met alle gemakken van een vol leasecontract. Alles zit bij de prijs inbegrepen en je kan kiezen uit verschillende soorten auto’s. Heb je een stadsauto nodig als een Skoda voor het rijden van stad tot stad? Of moet je een bestelauto hebben als een Mercedes Vito lease? Je kan er zo instappen en wegrijden.

https://www.bestelautoleasen.com/