Mulac.be
Image default
Auto

Bereid je goed voor op een bestelwagen leasen

dacia dokker lease bij zakelijk leasen zzp

Bij beslissingen die te maken hebben met jouw financiën is het heel belangrijk je goed voor te bereiden en je te verdiepen in de materie voor je een keuze maakt. Dit geldt helemaal als je een eigen bedrijf hebt. Als je graag een bestelwagen wilt leasen, zet dan eerst goed alles op een rij voor je de knoop doorhakt. Zo weet je waar je aan toe bent en dat je voor jouw situatie de beste deal hebt. Het kan absoluut geen kwaad om bij meerdere leasemaatschappijen een offerte aan te vragen, want deze kunnen zomaar in bedrag verschillen ook al gaat het om dezelfde auto. Soms hebben maatschappijen ook tijdelijke acties of aanbiedingen waar je slim gebruik van kunt maken.

Waar moet ik op letten?

Bedenk voor je gaat leasen goed waar je allemaal voor wilt betalen in je contract en welke dingen je zelf wilt regelen. Een bestelwagen leasen waarbij veel zaken inbegrepen zijn kost uiteraard meer per maand. Is dit voor jou voordelig? Of ben je wellicht goedkoper uit als je zelf betaalt voor zaken zoals onderhoud en de verzekering? Ook de termijn van het contract is goed om te overwegen. Ben je financieel in staat de maandelijkse kosten voor een of meerdere jaren te dragen? Wat ook belangrijk is om in het kostenplaatje mee te nemen, is of je je bestelwagen alleen voor je bedrijf gaat gebruiken of dat je er ook privé mee gaat rijden. In dat laatste geval moet je rekening houden met de bijtelling.

Met een gerust hart op weg

Bij de Peugeot Expert lease ben je verzekerd van comfortabel vervoer, elke dag weer. De laadruimte met riant laadvolume is altijd gescheiden van de cabine met een scheidingswand en zorgt er zo voor dat zowel lading als inzittenden veilig beschermd zijn.

https://www.zakelijkleasenzzp.nl