Mulac.be
Image default
Auto

Het leasen van een Ford Transit Connect is lucratief

ford transit connect lease bij Operational lease auto 

Een bedrijfsauto leasen is voor de meeste ondernemers erg lucratief. Het grootste voordeel is dat je geen grote investering hoeft te doen om toch in een nieuwe auto te kunnen rijden. Als je zelf een bedrijfsauto moet kopen dan is dit toch een stevige investering die niet iedere ondernemer kan opbrengen. Steeds meer mensen hebben een eenmansbedrijf en dan zijn de inkomsten vaak niet zo hoog dat je dit soort grote investeringen kunt doen. Je kunt dan een lening overwegen, maar ook dit is een zware financiële last vanwege de relatief hoge rente. Dan kun je beter kiezen voor operational lease, dit is vaak de voordeligste manier.

Geen onverwachte kosten meer Bij Ford Transit Connect lease krijg je niet meer te maken met onverwachte extra kosten. Alle kosten die je normaal gesproken maandelijks of regelmatig hebt, zijn inbegrepen bij de leaseprijs. Het gaat hierbij om de wegenbelasting, de premie voor een allrisk verzekering, de kosten voor de reguliere onderhoudsbeurten en voor noodzakelijke reparaties. Als er iets mis is met de auto kun je hem dus zo naar de garage brengen zonder dat je je druk hoeft te maken om de kosten van e reparatie. Datzelfde geldt als je een aanrijding krijgt. De kosten van reparatie vallen onder de allrisk verzekering en komen dus niet voor jouw rekening. De enige kosten die nog overblijven zijn die voor de brandstof. Hiervoor kun je met het leasecontract vaak een voordelige tankpas krijgen. Hiermee kun je niet alleen tanken op rekening, maar vaak ook nog voor een extra gunstig tarief.

Zorgeloos rijden in je nieuwe leaseauto Zie je jezelf al rondrijden in zo’n mooie Ford Transit Connect? Het is nu mogelijk dankzij de voordelige lease tarieven voor deze populaire bedrijfsauto. Regel nu direct het leasecontract online en wie weet staat hij binnenkort ook bij jouw bedrijf voor de deur.

https://www.operationalleaseautozakelijk.nl