Mulac.be
Image default
Aanbiedingen

Een Ayahuasca ceremonie, wat is dat nou?

Waarschijnlijk heb je geen flauw idee wat een Ayahuasca ceremonie is en wat de voordelen ervan zijn. Tot kort geleden wist ik dit ook niet, geen idee wat het was, tot het moment dat iemand mij vertelde over Innerlijke-reis, een organisatie wat deze Ayahuasca ceremonies organiseert.

In veel gevallen hebben mensen last van problemen op gebied van verslaving, depressie, trauma’s of dergelijke, het is heel moeilijk om deze problemen zelfstandig op te lossen, in de meeste gevallen lukt dit niet, een Ayahuasca ceremonie helpt hierbij. Het belangrijkste resultaat is dat je weer leert genieten van het leven, iets wat iedereen toch belangrijk vindt.

Een Ayahuasca ceremonie is een unieke ervaring!

Een Ayahuasca ceremonie is voor iedereen een zeer unieke ervaring, voor iedereen is het nieuw en het is iets wat je voor je leven lang niet zult vergeten, in de positieve zin. Het stelt je in staat om tot je ware zelf te komen, je komt erachter wie je nu eigenlijk echt bent en kunt zijn in de toekomst. Het zorgt ervoor dat je met je onderbewuste in contact kan komen, de balans tussen lichaam en geest wordt een stuk beter na een Ayahuasca ceremonie van Innerlijke-reis, het klinkt natuurlijk vrij abstract, maar probeer het eens, je zult het verschil merken. Ayahuasca is dus een plant die een helende werking heeft lees ik terwijl ik deze blog aan het schrijven ben, tof, weer iets geleerd. Het heeft allerlei positieve effecten, je kunt hierover lezen op de website van Innerlijke-reis. De Ayahuasca ceremonies worden op verschillende locaties in Gelderland gehouden, vooral op plekken waar het rustig is en een goede ambiance hangt.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over een Ayahuasca ceremonie, wat het nu precies inhoudt, er zijn natuurlijk veel dingen die erbij komen kijken en dit kan een amateur blogger jullie niet allemaal vertellen. Om achter deze informatie te komen is het slim om contact op te nemen met Innerlijke-reis, de vrouw hierachter heeft een hoge expertise op dit gebied en weet er veel over te vertellen. Ook staat er op de website van Innerlijke-reis veel informatie over Ayahuasca ceremonies.