Mulac.be
Image default
Beauty en verzorging

Welke printer is voor jou?

Er zijn een heleboel verschillende soorten printers. Soms is het moeilijk om er één te kiezen die goed bij je past omdat je door de bomen het bos niet meer ziet. In dit artikel lees je over de voor en nadelen van de meest populaire printers. 

Inkjetprinter 

De printer die in bijna ieder huishouden te vinden is, is de inkjetprinter. Deze printer is vrij goedkoop en werkt perfect voor de alledaagse printjes. Ook kan deze printer veel verschillende kleuren printen. Dit komt goed van pas als je vaak verslagen uit moet printen waar afbeeldingen in staan. Als je zelf ook foto’s uit wil printen is deze printer daar ook meer dan geschikt voor. Hiernaast kan je hem aan elke computer koppelen aangezien het een kabel printer is. 

Thermische printers 

Deze printers werken op een aparte manier, namelijk met hitte. Door gebruik te maken van hittegevoelig papier print deze printer de tekst. Deze printer maakt dus ook helemaal geen gebruik van inkt of toner. Je hebt alleen speciaal papier nodig. Hiernaast is de printer ook vrij stil tijdens het printen. Een nadeel is wel dat de printjes na een bepaalde tijd een beetje kunnen vervagen.  

Compacte printer 

Als je wat meer op zoek bent naar een compacte printer, kies dan voor een klein karakter printer. Hiermee kan je waar je ook bent foto’s uitprinten. Deze printer is namelijk klein genoeg om in je broekzak te passen. Je kan hem overal mee naar toe nemen en hem verbinden met je telefoon. Zo kan je de foto gelijk na het maken uitprinten. Als je leuke foto’s hebt gemaakt op een feestje kan je ze gelijk uitdelen aan de mensen die er ook op staan. Of als je een plakboek of bullet-journal aan het maken bent kan je makkelijk en snel alle foto’s uitprinten en opplakken.  

https://www.kba-metronic.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt een sleutel duplicatieservice?

De vlecht die op een waterval lijkt..

De beste pigmentvlekkencreme van 2019 | SkinLight