Mulac.be
Image default
Beauty en verzorging

Waanzinnige resultaten met BIAB nagels – stap voor stap uitleg

Wist je dat je met BIAB nagels verrassende resultaten kunt behalen? Door een unieke techniek en hoogwaardige producten, geniet je langdurig van mooie en sterke nagels. Maar hoe werkt dit precies? Gelukkig hoef je geen expert te zijn om BIAB nagels van polygelshop te plaatsen. Met een stap voor stap uitleg kun jij ook thuis aan de slag en verbluffende resultaten behalen. Van natuurlijke nagels tot opvallende creaties, de mogelijkheden met BIAB zijn eindeloos. Ontdek de wereld van deze revolutionaire nageltechniek en laat je verrassen door het verbluffende resultaat!

Je nagels voorbereiden op het aanbrengen van BIAB 

Wil je langdurig mooie nagels, dan is BIAB de oplossing. Je nagels zijn er klaar voor als je deze stappen vooraf volgt. Begin met het wegvijlen van eventuele oneffenheden en vijl de nagels in de gewenste vorm. Is er sprake van overtollig nagelbed, verwijder dit dan voorzichtig. Behandel je nagels daarna met nagelriemolie en breng een primer aan. Eenmaal gedroogd kun je het BIAB-product aanbrengen. Deze behandeling is niet alleen voor het cosmetische aspect, maar werkt ook verzorgend. Klaar om het pronkstuk van de nagelscene te worden?

BIAB aanbrengen opde nagels 

Wil je een stijlvolle en duurzame manicure zonder de kosten van een dure nagelsalon? Probeer dan eens BIAB! BIAB (Builder In A Bottle) is een revolutionair product dat zorgt voor versterking, duurzaamheid en glans van je nagels. En het beste nieuws? Met een paar eenvoudige stappen kun je BIAB gemakkelijk aanbrengen en een professionele look creëren. Begin met het voorbereiden van je nagels door de stappen te volgen uit de voorgaande alinea. Breng vervolgens een dunne laag BIAB op je nagels aan en hard het uit onder een UV-lamp. Herhaal dit proces tot je de gewenste look hebt bereikt. En voilà, je hebt nu prachtige, sterke nagels die klaar zijn om gezien te worden! 

De BIAB uitharden en de look afwerken 

Wil je jouw BIAB nagels extra verstevigen en de look helemaal afwerken? Dan is het tijd voor een topcoat! Door het aanbrengen van een topcoat krijgen jouw nagels niet alleen een mooie glans, maar worden ze ook beschermd tegen schade en verkleuring. Zo blijft jouw manicure langer mooi en hoef je minder snel terug naar de nagelsalon. Bovendien zijn er verschillende soorten topcoats beschikbaar, zoals een matte of glitterende finish. Laat je dus inspireren en geef jouw nagels de ultieme finishing touch met een topcoat! Voor meer informatie over het zetten van BIAB nagels verwijzen wij naar dit artikel

Tips voor nazorg – Hoe je BIAB Manicure er perfect uit blijft zien 

Een mooie BIAB-manicure kan je handen een echte upgrade geven. Maar hoe zorg je ervoor dat deze er na verloop van tijd nog steeds perfect uitziet? Hier zijn enkele handige tips voor de nazorg van je BIAB-manicure. Ten eerste, vermijd het gebruik van agressieve chemicaliën en producten zoals afwasmiddel, chloor en nagellakremovers die aceton bevatten. Gebruik in plaats daarvan handschoenen bij huishoudelijke taken om je nagels te beschermen. Bovendien, vergeet niet om je nagelriemen gehydrateerd te houden met crème of olie. Zo voorkom je dat ze uitdrogen en losraken van je prachtige BIAB-manicure. En tot slot, vermijd het bijten op je nagels en gebruik een nagelverharder om de sterkte van je nagels te behouden. Met deze simpele tips blijft jouw BIAB-manicure er perfect uitzien, lang nadat je het hebt laten doen. 

Alle nagelproducten zijn verkrijgbaar bij www.polygelshop.nl