Mulac.be
Image default
Woning en Tuin

Een mooie tuin realiseren

Een mooie tuin is een droom voor veel mensen. Lekker buiten zitten als het goed weer is, is prettig en verhoogt het woongenot. Heb je echter zelf geen tuin dan is het ook prettig als er andere locaties in de buurt zijn waar je kunt genieten van veel groen. Dit kan gerealiseerd worden als er tuinarchitectuur wordt ingezet.

Advies over tuinen

BTL kan advies geven op het gebied van tuinarchitectuur. Zij geven advies over het aanleggen van tuinen bij woningen, kantoren, bedrijven en (zorg)instellingen. Dit kan op grote schaal gebeuren maar ook als er minder ruimte beschikbaar is om het nodige groen aan te leggen zijn er nog tal van mogelijkheden.

Mogelijkheden binnen de tuinarchitectuur

BTL heeft diverse expertises op het gebied van tuinarchitectuur. Dit zijn de volgende: ontwerp en vormgeving, technische detaillering, beplantingsadvies, daktuinen, zorgtuinen en 3D-visualisatie. Als je precies wilt weten wat dit allemaal inhoudt of advies zoekt op het gebied van tuinarchitectuur kun je contact opnemen met een van de adviseurs van BTL. Groen staat bij hen voorop dus ze zullen altijd zoeken naar een goede integratie van natuur en bebouwing.

Groen in stedelijke gebieden

Met name in stedelijke gebieden ontbreekt het nog wel eens een aan voldoende groen terwijl dit belangrijk is voor de mensen om het leefbaarder te maken. Wil je als gemeente of particulier een uitbreiding van het groen in de buurt? Dan kan BTL je hierin adviseren maar ook de uitvoering ervan verzorgen. Ze hebben professionals in dienst die de aanleg en het onderhoud van de groene tuinen voor hun rekening kunnen nemen. Er wordt gekeken naar wat geschikt is op een bepaalde plek en hoe dit het beste uitgevoerd kan worden. Zo zorgt de juiste tuinarchitectuur voor een goede leefomgeving waar mensen graag wonen en recreëren.