Mulac.be
Image default
Particuliere dienstverlening

LSA advocaat bij letselschade

Heeft u door nalatigheid van iemand anders lichamelijk letsel opgelopen? Dan wilt u graag financieel gecompenseerd worden voor de opgelopen schade. De kosten kunnen in dit soort gevallen flink oplopen. Vooral als u hierdoor tijdelijk of langdurig beperkt wordt in uw functioneren. Een LSA advocaat kan u in deze situatie bijstaan en ervoor zorgen dat u de vergoeding krijgt die gewenst is. Letselschade advocaat Van Dijk is er voor mensen die slachtoffer zijn geworden van ongevallen op het werk en in het verkeer, maar ook voor slachtoffers van medische fouten. Daarbij is Van Dijk gespecialiseerd in whiplash.

Letsel Zoetermeer

Voor het claimen van letsel Zoetermeer en omstreken kunt u terecht bij Thomas van Dijk. Vanuit zijn kantoor helpt hij mensen door heel het land met het claimen van letselschade. Dit doet hij samen met zijn collega’s en specialisten die hem onder andere kunnen adviseren op het gebied van ARBO wetgeving en medische aspecten. Van Dijk advocaten hebben al vele grote, maar ook kleine zaken succesvol afgerond. Elke zaak wordt op professionele wijze onderzocht en aangepakt, zodat het best mogelijke resultaat behaald wordt. Uw welzijn is van groot belang, en hier zal dan ook altijd rekening mee worden gehouden.

Letselschade advocaat Van Dijk

Letselschade advocaat Van Dijk voldoet aan alle voorwaarden om zichzelf een LSA advocaat te mogen noemen. Een LSA advocaat is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten, waarvoor voldaan dient te worden aan een aantal strenge criteria. Zo heeft een LSA advocaat jarenlange ervaring op het gebied van letselschade. Daarbij is hij in het bezit van alle benodigde diploma’s en laat hij zich regelmatig bijscholen. Wilt u weten wat Thomas van Dijk voor u kan betekenen? Neem dan contact op om uitleg te kunnen geven van uw situatie. Aan de hand hiervan helpen we u graag verder.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/