Mulac.be
Image default
Particuliere dienstverlening

Een gratis hoortest voor iedereen

Uw gehoor kan vaak achteruitgaan zonder dat u dat echt in de gaten heeft. Soms is het ook moeilijk om toe te geven dat u alles wat slechter hoort. Met een vrijblijvende en gratis hoortest bij Hoorcentrum Doudelet krijgt u meteen beeld van de status van uw gehoororgaan. De specialisten voeren deze test snel en vlot uit en krijgen daardoor een goed beeld van de kwaliteit van uw gehoor. Op basis van die informatie kunnen zij u doorverwijzen naar mogelijke oplossingen. Zo is het in sommige gevallen mogelijk om uw gehoor terug te verbeteren aan de hand van bepaalde oefeningen. Hierbij spreken we uiteraard niet van verregaande schade.

Profiteer van de nieuwste technologie

Blijkt uit de gratis hoortest dat uw gehoor nood heeft aan ondersteuning? Dan staan ze bij Hoorcentrum Doudelet klaar met allerlei oplossingen. Zo kan het ouderwets grote en onhandige hoorapparaat meteen aan de kant geschoven worden, omdat ze hier de nieuwste technologieën hanteren. Tegenwoordig is het namelijk mogelijk om een gehoorapparaat te dragen zonder dat iemand het doorheeft. Deze apparaten werken ook een stuk beter, waardoor u langer geniet van het apparaat. Om dit te verzekeren, bieden de specialisten van Hoorcentrum Doudelet u vijf jaar garantie op al hun materiaal. Daarbij krijgt u een verzekering tegen diefstal en verlies en zit onderhoud en reiniging inbegrepen.

Een gratis dienst voor een van uw belangrijkste zintuigen

Horen is een van de essentiële zintuigen van uw lichaam. Om hier voldoende zorg voor te dragen is altijd aangewezen. De gratis hoortest bij Hoorcentrum Doudelet kost u letterlijk niets en geeft u toch de kans om inzicht te krijgen in dit deel van uw lichaam. De specialisten staan u hierin graag bij met advies op maat en begeleiding op basis van de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen. U doet zichzelf alleen maar een grote dienst door een afspraak bij hen in te plannen. Neem daarom vandaag nog contact met hen op.

https://www.doudelet.be/