Mulac.be
Image default
Auto

Lease auto Peugeot

Bent u fan van het Franse merk Peugeot? Wij in ieder geval wel! Bij Autoleasecentrale kunt u kiezen uit een ruim aanbod van dertien verschillende modellen Peugeots. We bieden ze aan in alle soorten en maten. Van goedkoop en knus tot chique en groot. Het is maar net waar u (en uw medewerkers) op zitten te wachten. Peugeot is typisch zo’n merk dat de aanschaf van een lease auto ook voor de kleinere ondernemer een interessante optie maakt. Bij Autoleasecentrale adviseren we u graag over dit merk. Samen komen we met u tot de Peugeot die voor u de beste lease auto is.

Lease auto Peugeot

Met alleen de wens om als lease auto over een Peugeot te kunnen beschikken bent u er natuurlijk nog niet. Wordt het de compacte 108 of de zeer ruime 5008? Met de 308 Stationwagon zit u er lekker tussenin, dat kan natuurlijk ook. Uw wensen zijn natuurlijk doorslaggevend. De ruimte in de auto, het vermogen, en de prijs: allemaal belangrijk bij het maken van een afweging. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de bijtelling. Dat is ook een aspect dat u niet mag onderschatten bij de aanschaf van een (of meerdere) lease auto’s.

208 of 5008

Kiest u voor de splinternieuwe 208 met een 1.6 bleu motor? Dan valt uw auto in de categorie 14 procent bijtelling. Dat geeft natuurlijk al aan dat deze auto superzuinig is. een grotere auto is natuurlijk vaak wat vervuilender en dat zien we direct terug in de bijtelling. De 5008 bijvoorbeeld: die heeft een bijtelling van 20 procent. Aan de andere kant: dan heeft u ook wat! Wilt u graag meer informatie over de verschillende Peugeot lease auto’s inclusief de regels voor bijtelling in 2015 en 2016? Wij leveren u een duidelijke offerte waarmee u een goede afweging kunt maken.

http://www.leaseautocentrale.nl