Mulac.be
Image default
Auto

Goedkoop auto leasen Noord-Holland

Goedkoop auto leasen een fluitje van een cent? Veel ondernemers komen bedrogen uit. Wie auto’s wil leasen voor (de uitbreiding van) zijn bedrijfswagenpark krijgt namelijk te maken met allerlei regeltjes die niet altijd even duidelijk zijn. om goedkoop auto leasen toch mogelijk te maken is het daarom van belang dat u een betrouwbare partner vindt die u op de juiste manier kan informeren. En dat is nu juist het punt waar we ons bij Autoleasecentrale in hebben bekwaamd. Bij ons kunt u niet alleen goedkoop auto leasen (duurdere modellen zijn ook een optie), maar u wordt ook bijgepraat over zaken met betrekking tot de belastingen. Desgewenst regelen wij zelfs een aantal administratieve zaken voor u.

MRB

De afkorting MRB zegt niet iedereen evenveel, maar volledig uitgeschreven weet elke automobilist waar het over gaat: motorrijtuigenbelasting. Over het nut en de noodzaak van MRB gaan we hier niet in discussie, maar feit is dat deze belasting afgedragen moet worden. Dat maakt goedkoop auto leasen soms een beetje lastig. Maar zeker niet onmogelijk! Tenminste wat ons betreft. Een belangrijk punt op basis waarvan de hoogte van de motorrijtuigenbelasting wordt bepaald is het gewicht van de auto en de uitstoot die de wagen veroorzaakt. In beide gevallen geldt: hoe lager hoe goedkoper. Let daar dus op wanneer u goedkoop auto leasen in de praktijk wil brengen.

Opcenten Noord-Holland

Waarom is dit stukje tekst speciaal gericht aan automobilisten uit Noord-Holland? Dat heeft alles te maken met het bestuur van uw provincie. Om de één of andere (politieke) reden is ooit besloten dat een gedeelte van de MRB door uw provincie mag worden geheven. Het vreemde is echter dat de ene provincie meer “opcenten” heft dan de andere provincie. Dat mag een provincie namelijk (binnen bepaalde kaders) zelf bepalen. Goedkoop auto leasen in Noord-Holland? Uw provincie maakt het u relatief gemakkelijk. In 2015 was het tarief in Noord-Holland het laagste van Nederland.

http://www.goedkoopautoleasendirect.nl