Mulac.be
Image default
Vervoer en transport

Kinderzitjes in een Schipholtaxi

Kinderzitjes in een Schipholtaxi

Gaan er kinderen mee op reis? Dan ben jij verantwoordelijk voor het reizen op de juiste en veiligste manier. Veel taxibedrijven bieden de mogelijkheid om kinderzitjes of stoelverhogers te leveren tijdens het vervoer van kinderen. Voor elke leeftijd en gewicht gelden er andere wetten, neem daarom altijd contact op met jouw taxi en geef de juiste gegevens van de kinderen door. Er kan dan samen gekeken naar de mogelijkheden en de eventuele extra toeslagen hiervoor. Het is soms mogelijk een eigen kinderzitje te gebruiken en deze tijdelijk op te slaan, dit in het geval van het boeken van een retourreis.

 

Taxibedrijven denken graag mee

Nog altijd is een taxi een dienstverlenend vervoer, en maar al te graag willen goede en betrouwbare taxibedrijven met hun klanten meedenken. Dus ook in het geval van het vervoeren van kinderen. Voor (taxi)vervoer van kinderen bestaan er nu eenmaal voorschriften om het reizen zo veilig mogelijk te laten zijn. Bij Schipholtaxi Amsterdam is men altijd bereid even met jou mee te denken in oplossingen. Je wensen worden hier serieus genomen en ze zullen proberen hieraan te voldoen. Dit geeft al gelijk een vertrouwd gevoel.

 

Autogordel verplicht vanaf 3 jaar

Alhoewel een kinderzitje, kinderstoeltje of maxicosi niet verplicht zijn, is het verstandig om zo jouw kinderen veilig te vervoeren. Van ouders wordt het maatschappelijk verwacht om met kinderen op deze manier te reizen. De wettelijke verplichting zit echter enkel in de autogordel. Vanaf de leeftijd van 3 jaar is deze veiligheidsgordel verplicht.

 

Taxirit prijs snel te berekenen

Ben je nieuwsgierig geworden naar een taxi naar Schiphol en het bijbehorende tarief? Dan is het mogelijk om naar de vaste prijzen te kijken. Via Schipholtaxi.pro, Taxi.expert of Schipholtaxi.amsterdam vind je de tarieven door jouw postcode en huisnummer in te vullen op de website. Vervolgens zou je contact op kunnen nemen voor aanvullende vragen of wensen. Bij jouw reservatie leg je bij hen jouw prijs vast en weet je dus precies waar je aan toe bent. Je zal met deze Schipholtaxi’s nooit voor verrassingen komen te staan, bijvoorbeeld door extra toeslagen die ineens gerekend worden.