Mulac.be
Image default
Kinderen

Geboortekaarten en trouwkaartjes

Kaartcollectie voor al uw geboortekaarten en trouwkaarten

Is er een bijzondere dag of moment dat gevierd moet worden? Dan is een wenskaart natuurlijk de meest passende geschenk wat u kunt geven aan vrienden, familie of kennissen. Tijden veranderen, want waar u vroeger naar de winkel moest om een wenskaart te kiezen is dat tegenwoordig helemaal niet meer nodig. Online kunt u eenvoudig, snel en voordelig vanuit huis of werk uw wenskaarten bestellen. Zo ook bij kaartcollectie.nl, waar u de meest originele, bijzondere en trendy geboortekaartjes en trouwkaartjes kunt bestellen. Direct thuisbezorgd mét mooie bijpassende enveloppen en voorzien van uw eigen foto en/of tekst. Het is kinderlijk eenvoudig via Kaartcollectie.nl.

Naast eigen collectie, ook de collecties van Belarto en Buromac

Naast onze eigen collecties trouw- en geboortekaartjes verkopen wij ook exclusief de nieuwste kaart collecties van Buromac en Belarto.

2 Geweldige en zeer bekende wenskaarten fabrikanten die al jaren bekend staan om hun prachtige wenskaartjes. Van heel modern en trendy tot vrolijk en authentiek en zelfs ‘ouderwetse’ kaartjes die nostalgie kunnen oproepen bij de wat oudere doelgroep. Kortom voor iedereen wat wils! Naast de ruime collectie aan geboorte- en trouwkaartjes, verkopen wij ook online rouwkaarten, jubileumkaarten en gelegenheidskaarten.

Eigen producte = Snelle levering, maatwerk en hoge service

Zeker niet onbelangrijk is dat Kaartcollectie.nl beschikt over eigen product van de wenskaarten. Dit betekent dat wij altijd aan uw wensen kunnen voldoen wanneer er speciale wensen zijn. Heeft u dus bijzondere wensen, zoals een bepaalde soort afwerking, uw eigen foto op de kaart of specifieke enveloppen, dan is dat geen probleem. Ook voor de mindere mooie momenten, zoals een overlijden, bieden wij online rouwkaarten aan. Deze kunnen wij zeer snel leveren en leveren op het gewenste adres, zodat het allemaal netjes past in de planning. Wij denken altijd graag mee!

Neemt u telefonisch contact met ons op voor het snelste resultaat. U kunt ook direct online chatten met één van onze medewerkers.

Gratis digitale drukproef online aanvragen én gratis verzending

Graag eerst even kijken hoe een kaartje eruit komt te zien, voordat u deze gaat sturen naar familie en vrienden? Geen probleem, vraag gerust een digitale drukproef aan van het kaartje in kwestie, dan sturen wij u per mail een drukproef. Zo weet u zeker dat het kaartje er precies uitziet zoals u dat wilt. Klanten in Nederland kunnen daarnaast profiteren van GRATIS verzending in Nederland, maar onze bestellingen worden ook geleverd in Belgie tegen een gunstige verzendtarief.

https://www.kaartcollectie.nl/