Mulac.be
Image default
Banen en opleidingen

Wat is er mogelijk met de NLP Practitioner opleiding?

Waar staat NLP voor en wat houdt het in? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Aan de hand van NLP leer je hoe je met verschillende vormen van communicatie invloed kunt uitoefenen op het brein en dan met name op onbewuste breinprocessen. Door middel van NLP is het mogelijk om je in het dagelijks lever positiever in te stellen, waardoor je je beter gaat voelen. Ook kun je verschillende technieken leren om beter te communiceren. Heb je een baan waarbij je veel met mensen werkt? Dan is het zeer interessant om je te verdiepen in NLP door middel van een NLP Practitioner opleiding.

Wat houdt een NLP Practitioner opleiding in?

Een kwalitatieve NLP Practitioner opleiding kun je volgen bij RaVisie. RaVisie is een organisatie- en adviesbureau en biedt verschillende NLP opleidingen aan. Daarnaast kun je bij RaVisie terecht voor trainingen, workshops en coaching. De NLP Practitioner opleiding is de NLP opleiding waarmee je begint. Tijdens deze opleiding leer je meer over de werking van het brein, krijg je meer controle over je interne belevingswereld en leer je om jouw communicatie naar een hoger niveau te tillen. Na het afronden van de NLP Practitioner opleiding voel je je over het algemeen meer ontspannen, heb je meer zelfvertrouwen en word je beter in het bepalen van je ambities en het bereiken van je doelen met betrekking tot de toekomst. De NLP Practitioner opleiding van RaVisie bestaat uit zeven aaneengesloten dagen en twee gratis oefendagen. Tijdens de oefendagen breng je jouw kennis direct in praktijk. De opleidingen van RaVisie vinden plaatsen in de eigen opleidingslocatie in Woudenberg.

Breng een bezoek aan de opleidingslocatie en ervaar de sfeer

Wil je kennismaken met de opleidingslocatie in Woudenberg en wil je de eigenaar en docent van RaVisie; Bas Licher, ontmoeten? Breng dan een bezoek aan een kennismakingmiddag- of avond of ga naar een introductiedag. Op deze momenten is het mogelijk om al je vragen te stellen met betrekking tot NLP en de verschillende NLP opleidingen. Uiteraard is het ook mogelijk om te mailen of bellen naar RaVisie.

https://RaVisie.nl/