Mulac.be
Image default
Woning en Tuin

Een Schramm bed maakt uw nachtrust en slaapkamerinterieur compleet

Een nacht goed geslapen hebben, bepaalt voor een groot deel of u uzelf de volgende dag goed voelt. Het aantal uren dat u heeft geslapen heeft vanzelfsprekend invloed, maar ook het ligcomfort is belangrijk. Een goede ondersteuning in de nek en rug is van belang voor een optimale nachtrust. Om zeker te weten dat u comfortabel kunt slapen, schaft u een Schramm bed aan. Deze bedden worden aangeboden door Bergers Interieurs in Berkel en Rodenrijs. Al 85 jaar stelt Schramm zijn kopers meer dan tevreden door de beste technieken toe te passen voor de meest comfortabele manier van liggen. Een voorbeeld is het gebruik van een twee-matrassen-systeem in elk bed en elke boxspring die deze producent op de markt brengt. Bovendien zijn deze bedden een ware aanwinst in de slaapkamer, want ze zijn voorzien van een uniek en ambachtelijk design. Deze designs zijn zeer uiteenlopend, zodat u zeker een Schramm bed naar uw smaak vindt bij Bergers Interieurs.

Test de bedden zelf in de showroom

Wanneer u op zoek bent naar producten voor uw interieur, wilt u natuurlijk topkwaliteit aanschaffen. Bij Bergers Interieurs weet u zeker dat u deze in huis haalt. Wilt u een mooie toevoeging aan het interieur van uw slaapkamer? Dan bent u dus hier aan het juiste adres. Een bed van uitstekende kwaliteit aanschaffen, is soms een flinke investering, maar op de lange termijn geniet u van de meest gezonde en comfortabele nachtrust. En dat is uiteraard de investering waard! Kom langs in de showroom van Bergers Interieurs en test zelf de Schramm bedden. In de winkel ontvangt u het beste advies van de specialisten, waarbij er goed wordt gekeken naar uw slaaphouding.

Een troste partner van Schramm

Wanneer u langskomt bij Bergers Interieurs en de bedden zelf test, weet u zeker dat u het juiste bed kiest. Dit geldt ook voor het design, want het is belangrijk dat het bed goed past bij de rest van uw slaapkamerinterieur. In de stalenkamer kiest u de stof voor de bekleding van het Schramm bed, samen met de medewerkers van de winkel. Al meer dan 30 jaar werkt deze interieurwinkel samen met dit vooraanstaande merk. Ontdek de kwaliteit zelf!

https://bergers.nl/