Mulac.be
Image default
Entertainment

Verwarm de feesttenten die te huur staan

Sommige feesttenten die te huur staan bij Martens Evenementen Service in Hoogstraten zijn zeer groot en in de winter kan dit vrij koud zijn. Het is daarom belangrijk om ook verwarming te huren samen met uw feesttent. Bij dit deskundig bedrijf kan u voor de verhuur van verschillende types verwarming terecht voor uw evenementen. Zij zorgen ervoor dat deze correct worden geïnstalleerd wanneer ze de verwarming samen met de feesttent komen leveren.

Welke verwarming kan u kiezen?

Voor de grote feesttenten die te huur staan in Hoogstraten, kan u verwarmingsinstallatie huren. Hiervoor hebben zij meerdere modellen in de aanbieding, zoals Remko 110KW en Jumbo 200KW. Hierbij gebeurt de verbranding langs buiten en komt enkel zuivere warme lucht binnen in de tent. Het is dus ideaal voor uw evenementen om dit samen met de verhuur van een gesloten tent te kiezen. Voor de prijs van deze verwarming neemt u het best contact op met Martens Evenementen Service in Hoogstraten. Als u een meer gezellige verwarming zoekt voor de feesttenten die deze experten te huur hebben, dan zijn er nog de flameheaters en terrasverwarmers. Staan uw gasten zowel binnen als buiten de tent? Kies dan eerder voor een vuurkorf. Deze klassieke vorm van verwarming zorgt steeds voor een aangename sfeer tijdens de koude nachten. Het kost bovendien slechts 7,5 euro om deze te huren. Zo hebben u of uw gasten het nooit meer koud tijdens uw feest.

Vraag advies aan de experten

Het is niet altijd gemakkelijk om de juiste verwarming te kiezen voor uw evenement. Dit bedrijf biedt nu eenmaal de verhuur aan van een groot aanbod aan opties voor uw evenementen. Zij helpen u echter met veel plezier verder om de juiste keuze te maken. Ze bekijken welk soort feest u organiseert en welke tent u huurt. Op basis daarvan gaan ze op zoek naar de juiste verwarming. Vraag daarom zeker advies aan hen wanneer u twijfels heeft.

Feesttenten te huur