Mulac.be
Image default
Woning en Tuin

Uw toekomstige betonplaten oprit

Voor een betonplaten oprit moet u bij Betonal zijn als u het ons vraagt. Zij zijn een bedrijf dat al meer dan 40 jaar hoogwaardige beton ontwikkelt en designconcepten bedenkt. Dit doen ze zowel voor buitengebruik als binnen voor bijvoorbeeld badkamers en keukens. De beton die zij plaatsen is van uitzonderlijke kwaliteit en dus bijzonder duurzaam. Bovendien is beton een favoriet materiaal van hedendaagse architecten en zal uw betonplaten oprit perfect passen bij een modern gebouw – een kantoor of uiteraard ook gewoon bij u thuis. Betonal doet beton schitteren!

Een prachtige oprit waar u jaren plezier aan beleeft

Betonal plaatst een duurzame betonplaten oprit. Dit doen ze door betonplaten of tegels te ontwikkelen van hoogstaande kwaliteit. Die gebruiken ze om een prachtige oprit aan te leggen waar u jaren plezier van beleeft! Door de tegelgrootte zijn er weinig groeven waardoor uw betonplaten oprit erg modern oogt. Toch is er ook een goede afwatering – weer een zorg minder voor u! Want deze tegels zijn ook ontzettend gemakkelijk in onderhoud. Bij Betonal ontwikkelen ze beton van absolute topkwaliteit. Dit doen ze niet enkel met tegels op maat waarmee ze bijvoorbeeld uw betonplaten oprit aanleggen. Zo maken ze ook bijvoorbeeld prachtige betontrappen en meubels, voor bijvoorbeeld in de badkamer of keuken, met wasbak ingebouwd in één feilloos stuk designmeubel! U kan er ook voor kiezen om aan het einde van uw betonplaten oprit een betonnen prefabgarage te plaatsen die ze in hun volledigheid bij u thuis of op uw bedrijf neerpoten – meteen klaar voor gebruik.

Specialisten in beton

We kunnen niet anders dan de kenners van Betonal aanraden. Ze stellen enkele van hun prachtige betonconcepten ten toon in hun knappe toonzaal. Daar moet u zeker heen gaan als u inspiratie wilt op doen en beton in al zijn pracht wilt bewonderen. U zult merken dat er geluisterd wordt naar uw wensen en noden en ze een gedetailleerde studie doen van wat er allemaal mogelijk is op de locatie waar u beton wilt plaatsen.

https://www.betonal.be/