Mulac.be
Image default
Winkelen

Wat is LED hoogbouw licht?

LED high bay light is een type lamp dat veel wordt gebruikt voor het verlichten van grote ruimtes. Het is een soort lamp die gebruikt kan worden voor het verlichten van grote ruimtes zoals magazijnen en fabrieken. Dit type licht van ledpaneelgroothandel wordt vaak gebruikt in industriële toepassingen omdat het een lange levensduur heeft. Het hoeft ook niet vaak te worden vervangen zoals andere soorten lampen. De belangrijkste reden waarom dit soort lampen zo populair zijn, is omdat ze meestal minder kosten dan andere soorten lampen. Terwijl ze nog steeds dezelfde hoeveelheid lichtopbrengst bieden als andere soorten lampen. Het licht dat door deze lampen wordt geproduceerd, is ook veel helderder dan de meeste andere soorten lampen. Dit maakt ze ideaal voor het verlichten van grote ruimtes die extra verlichting nodig hebben. Bovendien zijn ze er in verschillende maten en vormen. Je hebt dus heel veel soorten om uit te kiezen.

Voordelen van het gebruik van LED High Bay Light

Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van LED hoogbouw licht. Een daarvan is energie-efficiëntie. LED High Bay Lights gebruiken een klein deel van het vermogen, wat helpt om uw energiekosten te verlagen. Vooral bij het vervangen van armaturen in grotere commerciële gebouwen zijn de besparingen duidelijk merkbaar. Ook is het vervangen van verouderde verlichting door LED-verlichting een geweldige methode om de milieuvriendelijkheid te vergroten. Dit komt omdat LED’s minder warmte produceren dan conventionele lampen. Hierdoor is uw bedrijfsomgeving koel in de zomer. Hierdoor wordt het milieu niet onnodig belast.

Duurzaamheid op lange termijn

Een ander voordeel van LED hoogbouw verlichting is dat ze het beste geschikt zijn voor moeilijk bereikbare magazijnomgevingen. Ze werken goed op vreemde locaties zoals rekken en op plaatsen waar zware machines staan. Ze zijn bestand tegen schade en kunnen jarenlang worden gebruikt zonder te breken. Bovendien bespaart u echt op onderhoudskosten, omdat ze ook veel minder snel kapot gaan of kapot gaan in vergelijking met de verouderde lampen. Bij de meeste LED High Bay Lights krijg je 5 jaar garantie als je ze koopt. Dat is twee jaar langer dan de meeste andere lampen op de markt.