Mulac.be
Image default
Winkelen

Een avondje privéshoppen bij deze boutique kan je plannen via hun website

Heb je er altijd al eens van gedroomd om samen met jouw vriendinnen te shoppen in een winkel waar jullie volledig alleen in mogen vertoeven? Die droom kan je nu omzetten tot realiteit bij Valet in Nieuwkerken-Waas. Je kan er alles uitgebreid over lezen op de website van deze boutique of je kan hier even verder lezen om geïnspireerd te worden door dit idee. Privéshoppen is een gezellig avondje vullen met fashion en plezier samen met jou vriendinnen, waarbij er geen afleidende factoren rondom zijn en je volledig op je gemak tussen de kleren kan snuisteren. Je kan eenvoudig via de website van deze boutique een afspraak inplannen voor een avond die jou goed uitkomt en het avontuur kan beginnen.

De verwennerij van een private shopping

Private shopping is dé shopgelegenheid waar elke fashionista van droomt. Die mogelijkheid krijg je bij Valet wanneer je samen met minstens vijf vriendinnen, collega’s, buren of familieleden goesting hebt om de damesmode van deze kledingzaak te bewonderen. Leer op je gemak sterke merken kennen, zoals bijvoorbeeld het merk Vila, bekijk de volledig nieuwe collectie en vul je outfit aan met de perfecte handtas en stralende schoenen. Dit alles in het moment waarop de winkel gereserveerd is voor jou en je gezelschap. Je ervaart shoppen op een volledig nieuwe manier. In een privésfeer voor kleding kopen zorgt dat je volledige rust ervaart in het uitproberen van je allernieuwste outfit. En dat alles terwijl je kan genieten van een hapje en een drankje. Wil je de kers op de taart weten? De persoon die deze private shopping heeft vastgelegd wordt beloond met 10% korting op het totale aankoopbedrag van die avond.

Leg een afspraak vast

Natuurlijk kan je bij Valet niet enkel terecht in privésferen, maar kan je ook gerust binnenspringen tijdens de openingsuren om het assortiment te ontdekken. Zo kan je jouw Vila-kleding kopen onmiddellijk nadat je een kledingstuk ontdekt hebt dat je absoluut aan je garderobe wilt toevoegen. Plan dus zeker een afspraak via de website voor een personal shopping night bij deze boutique of ga eens langs tijdens de openingsuren.