Mulac.be
Image default
Bedrijven

Automatische schuifdak

Als je aan een automatische schuifdak denkt krijg je het beeld van een auto of bus waar de dak terug kan schuiven, maar wist je dat het ook mogelijk is om het op de dak van een huis te plaatsen? Het is steeds een populair wordende optie om frisse lucht en meer licht in het huis te laten.

Je kunt tegenwoordig een schuifdak op maat laten maken en deze op dak laten installeren. Hiervoor moet wel een deel van het dak verwijderd worden en daarna aangepast om het schuifdak te plaatsen. Er zijn bedrijven in Nederland dat het hele project doen van het bouwen van de schuifdak tot het plaatsen ervan en het aanpassen van het dak. Je kunt een offerte aanvragen voor het hele project zodat je van te voren weet wat het gaat kosten.

De offerte voor het schuifdak kun je tegenwoordig makkelijk online aanvragen en meestal heb je de volgende dag al een offerte in je inbox. Let hierbij wel op dat je een offerte aanvraagt voor de hele project en niet allen voor het bouwen van het schuifdak. De kosten voor het plaatsen van het schuifdak worden meestal apart berekend.