Mulac.be
Image default
Verbouwen

Ramen installateur Antwerpen

Indien u de grote gevel van de bestaande woning wilt vervangen door een glaspartij kunt u het beste op de volgende punten letten: Onderzoek welke bouwsystemen in bestaande woningen worden toegepast en houd daar rekening mee. Heeft de nieuwe invloed op de stabiliteit? Is er ruimte voor een draagconstructie boven de opening in de nieuwe gevel? U moet ook rekening houden met de afwerking van buitenmuren. Nieuwe stenen tussen bestaand metselwerk zijn altijd zichtbaar, ook bij gebruik van gerecyclede stenen. Alleen een grondige gevelrenovatie kan redding brengen. Bij de keuze voor glas moet rekening worden gehouden met de EPB-regelgeving. Hiervoor is de minimale U-waarde van het glas vereist. Glas met een U-waarde van 1,1 is voldoende. Implementatie is niet altijd evident. Smalle gevelopeningen zijn gemakkelijker te realiseren dan grote overspanningen. De buiten- en binnenafwerkingen rond de opening kunnen het beste vooraf gespecificeerd worden.

Als de ruit bekrast is, is het niet altijd nodig om het glas te vervangen. Sommige bedrijven kunnen een polijstmachine gebruiken om krassen te verwijderen. Ook als u binnen enkele jaren de geluids- of warmte-isolatie, antidiefstal- of andere eigenschappen van het glas wilt verbeteren, is het niet altijd nodig om het glas volledig te vervangen. Met behulp van raamfolie is tegenwoordig veel mogelijk.

Condensatie in ramen, hoeken, etc. zou geen probleem moeten zijn. Meestal is driekwart van de gevallen te wijten aan onvoldoende ventilatie of verwarming. In het artikel “Help! Gecondenseerd in mijn nieuwe venster, kunt u alle informatie krijgen over wat u wel en niet moet doen…

 

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0014-ramen-installateur-Antwerpen.html Ramen installateur Antwerpen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0014-ramen-installateur-Antwerpen.html