Mulac.be
Image default
Bedrijven

Ontstoppingsdienst

Bij Vako service wordt u onmiddellijk geholpen als u een ontstoppingsdienst nodig heeft. Via het gratis telefoonnummer kan u meteen een afspraak maken voor een snelle tussenkomst van een medewerker van het Vako team. Dankzij een verspreide aanwezigheid over heel Vlaanderen is er op elk moment snel iemand ter plaatse om uw probleem te verhelpen. Verstopte afvoer, lavabo, bad of toilet? Vako helpt u verder. De tarieven voor deze ontstoppingsdienst kan u meteen raadplegen op de website zodat u niet voor onaangename financiële verrassingen komt te staan. Een verstopping in huis is al geen pretje, dan is het laatste wat u wil een gepeperde rekening achteraf.

Het team van Vako werkt met moderne en kwalitatieve machines en kan daardoor een uitstekende dienstverlening garanderen. Er zijn verschillende methodes om een ontstopping te doen, zoals ontstoppen met hoge druk of ontstoppen met een spiraalmachine. Vako kan u ook helpen bij het opsporen van putten of breuken, zodat u toekomstige verstoppingen kan voorkomen. Is er verder onderzoek nodig, dan kan met een camera gewerkt worden om eventuele problemen of zwakke plekken in het vizier te krijgen. Heeft u geen accuut probleem, maar wenst u een periodieke controle voor bijvoorbeeld uw bedrijf? Ook dat behoort tot de mogelijkheide van Vako.

Samen met u wordt gekeken wat de meest efficiënte en voordelige formule kan zijn. Surf even naar de website en bekijk wat Vako Service voor u kan betekenen. Dringend probleem? Wacht dan niet langer en neem contact op voor een snelle oplossing!

https://www.vako.be/

Gerelateerde artikelen

Mijn administratie bij Yoursminc ondergebracht

Zoekt u betonplaten?

Droplet generator!