Mulac.be
Image default
Aanbiedingen

Houtskeletbouw woning specialist

U droomt van een fantastische nieuwbouwwoning, helemaal op maat van uw wensen en die van uw gezin, maar uw portemonnee werkt niet mee? U wil graag verhuizen naar een energiezuinige, recente woning maar u ziet alleen dure huizen op de markt? U zoekt een nieuwe woonst, maar u vindt niets dat helemaal naar wens is? Denk dan eens aan houtskeletbouw. 3Bouw bouwt al jaren nieuwbouwwoningen in hout, met tientallen tevreden klanten als resultaat. Deze bouwmethode is een stuk budgetvriendelijker dan klassieke nieuwbouw, omdat de werktijd een stuk korter is. Het skelet wordt in een zeer korte tijd opgetrokken en al snel kan men binnen beginnen werken.

Minder werk, minder werkuren, en dus minder kosten. Houtskeletbouw is ook een zeer energievriendelijke bouwmanier. Koudebruggen kunnen vermeden worden en het houten frame van de woning leent zich perfect tot een goede isolatie. Een houtskeletbouw woning behoudt uit zichzelf veel warmte, en dat ziet u onmiddellijk terug op uw energiefactuur. Bovendien bouwt u met respect voor het milieu, want hout is een natuurlijk element dat niet vervuilend is bij de verwerking ervan.

Neem even een kijkje op de website. U vindt er meer informatie over het principe van houtskeletbouw, maar u kan er ook referenties bekijken, lastenboeken doornemen en prijsindicaties raadplegen. U zal zien dat u ook met een kleiner budget al kan genieten van een schitterende, instapklare nieuwbouwwoning. In de uitgebreide lijst van referenties ziet u woningen in verschillende stijlen en kan u inspiratie opdoen voor uw eigen droomwoning. Wil u graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Het team van 3Bouw zal u met open armen ontvangen!

http://www.3bouw.be/houtskeletbouw