Mulac.be
Image default
Woning en Tuin

Mooie vouwgordijnen op maat

Mooie vouwgordijnen:

Het wordt steeds normaler om raamdecoratie online te bestellen, zo ook de vouwgordijnen en gordijnen. Er wordt vaak gezocht naar de goedkoopste vouwgordijnen omdat men denkt daar de beste deal te hebben. Zeker online wordt bijna alles aangeprezen met de scherpste prijs of de meeste korting. Maar is het niet zo dat u op zoek bent naar mooie vouwgordijnen die ook nog betaalbaar zijn? De goedkoopste aanbieder is zelden de beste aanbieder en voor kwaliteit moet ook betaald worden.

BlindDesign is een online aanbieder van vouwgordijnen en gordijnen die zich met name richt op de hoge kwaliteit. Zij maken mooie vouwgordijnen op maat zoals u dat wenst. Door gebruik te maken van een modern machinepark en geschoold personeel zijn zij in staat om de kwaliteit goed te bewaken. Door een directe inkoop van stoffen bij weverijen kan de stof relatief voordelig worden ingekocht waardoor de verkoopprijzen ook vriendelijk blijven. Door het eigen atelier in Nederland te hebben kunnen zij toezien op de kwaliteit en ook een snelle levertijd van 6-7 werkdagen nastreven.
U kunt de vouwgordijnen online bestellen en zlef samenstellen. Het beste bestelt u eerst gratis stofstalen. Er zijn diverse soorten stof zoals transparante stoffen, inbetween stoffen en dichte stoffen beschikbaar. Al die verschillende soorten stoffen zijn dan ook weer leverbaar in diverse kleuren. De stalen worden kosteloos verstuurd en zo kunt u thuis goed de stofkeuze en de kleur beoordelen in uw eigen interieur.

Vervolgens kunt u de inmeetinstructies volgen hoe u de vouwgordijnen en gordijnen moet opmeten. Neem hiervoor de tijd zodat u de juiste maten heeft. Vervolgens kunt u de vouwgordijnen en gordijnen samenstellen op de website en zo bestellen. Na het bestelproces krijgt u een bericht wanneer uw bestelling verstuurd wordt. na ontvangst van uw bestelling kunt u de montage ook zelf doen, dit is vrij eenvoudig. Indien het meten en monteren toch lastig wordt bevonden dan kunt u ook gebruik maken van de inmeet- en montageservice.

https://blinddesign.nl