Mulac.be
Image default
Bedrijven

Mijn administratie bij Yoursminc ondergebracht

Onlangs heb ik mijn administratie bij Yoursminc ondergebracht. Een zeer goede beslissig van mijzelf, wat mij bijzonder veel tijd en geld op heeft geleverd. Voorheen moest ik hier heel veel tijd voor uittrekken om dit allemaal te regelen,. Tegenwoordig ben ik er snel mee klaar en kan ik in slechts enekele muisklikken deze inzien. Voordat het zover was, moest ik mij eerst aanmelden.

Op de website van Yoursminc kan je stap voor stap je inschrijven. Zeer duidelijk kan je zien wat je moet invullen, voordat je naar het volgende veld kan gaan. Let er wel op dat alle gegevens moeten kloppen, maar dat spreekt voor zich. Zodra je aan het einde bent, kan je de ingevulde gegevens opslaan en meteen aan de slag gaan.

Ook de administratie bij Yoursminc onderbrengen?

Ben jij als ondernemer, zzp’er of éénmanszaak op zoek naar een goede administratie, kijk dan een sop de website van Yoursminc. Hier hebben zij een online boekhoudprogramma gemaakt, die voor iedereen makkelijk is om mee te werken. Vooral voor het aanleveren van de boekhouding naar jouw accountant, is dit een bijzonder makkelijk progeramma. 

Yoursminc is opgericht in 2013 en heeft inmiddels al meerdere bedrijven kunnen helpen met hun online boekhoudprogramma. Uit eigen ervaring zijn de oprichters, Joost van de Wiel, Rob Zoeteweij en Guy van Dingenen, er eachter gekomen dat veel programma’s te ingewilkeld zijn om mee te werken. Hier hebben zij verandering in gebracht om een zeer makkelijk boekhoudprogramma op de markt te brengen.