Mulac.be
Image default
Management

MBA in agriculture

De agribusiness is een vitale industrie en een bedrijfssector die de productie van levensmiddelen, de landbouw en met de landbouw verband houdende commerciële activiteiten omvat. Het houdt zich bezig met alle stappen die nodig zijn bij de productie, verwerking, circulatie, marketing en logistiek van landbouwproducten.

 

Het Rushford MBA curriculum richt zich op de groeiende vraag naar geschoolde professionals in grote wereldwijde bedrijfshuizen, lokale industrieën, en kleine tot middelgrote ondernemingen. Het curriculum is effectief ontworpen door specialisten om leiders in alle sectoren van de Agribusiness World te creëren. Landbouw speelt een centrale rol in de economische ontwikkeling van het land. Strategisch beheer, financiering, en investeringen in moderne technologieën in boerderijen en agro-verwerkende bedrijven hebben een concurrerende omgeving ontwikkeld en vereisen dus professionals met zowel technische als zakelijke kennis.

 

Dit is een uitgebreid programma voor studenten om een gevorderd begrip van bedrijfskunde en gerichte kennis over agribusiness management te verwerven. Dit programma neemt u mee door systeembrede zakelijke en management functies die door vestigingen in de hele agribusiness sector.

 

Rushford biedt Recognition of Prior Experience (RPE) en dus een formele bachelor’s degree is niet verplicht voor het invoeren van dit programma.

 

Rushford Business School is lid van de “Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP)

 

ACBSP is de enige wereldwijde accreditatie-instelling, die bedrijfsprogramma’s accrediteert op de associate, baccalaureaat, en graduate degree niveaus wereldwijd sinds 1988. 

 

Zwitserse Hogere Onderwijsinstelling

 

Rushford Business School is een erkende post-secundaire hogere onderwijsinstelling met de bevoegdheid om particuliere graden in Zwitserland te verlenen.

 

Programma Resultaat

De ‘MBA Agribusiness’ houdt de missie van Rushford voor het overbruggen van de vaardigheden-nood kloof met innovatieve zakelijke programma’s op maat van de core business studies en landbouwwetenschappen. Het doel van een MBA in Agribusiness is het ontwikkelen van een platform om te motiveren en systematische kennis te verstrekken aan de studenten om hun droom van agripreneurship te realiseren.

 

Carrièremogelijkheden

De MBA Agribusiness biedt meerdere carrièremogelijkheden, zoals bedrijfseigendom, boerderij- of ranchbeheer, financieel en strategisch advies, academici, internationale zaken, grondstoffenhandel, marketing, marktanalist, logistiek, public relations, beleid, natuurlijke hulpbronnen, management in kleine en grote bedrijven en diverse andere aanverwante gebieden.

 

Vooruitzichten voor de werkgelegenheid

 

De landbouwsector is de levensader van het menselijk bestaan. 65% van de werkende volwassenen is voor zijn levensonderhoud direct of indirect afhankelijk van de landbouw en biedt enorme mogelijkheden voor het scheppen van werkgelegenheid en gedeelde welvaart. In totaal vertegenwoordigen de agro-industrie en de drankensector een waarde van 13 triljoen US$. De sector bestaat uit grote multinationals, grote bedrijven op nationaal niveau en kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s). KMO’s stellen wereldwijd het grootste aantal professionals in de agrosector te werk.

 

Dankzij de goede beschikbaarheid van landbouwproducten in alle landen tijdens de COVID-19-pandemie heeft de agro-industrie bewezen zeer duurzaam te zijn en goed bestand tegen stress.

 

Curriculum

Het Rushford Online MBA programma in Agribusiness Management bestaat uit een totaal van 28 cursussen en elke cursus duurt ongeveer 2-3 weken. Elke cursus bestaat uit 4-6 ECTS credits. Studenten moeten 18 kerncursussen, 5 van de 10 keuzevakken en een sluitsteenproject voltooien om een totaal van 90 ECTS te verdienen om in aanmerking te komen voor de MBA in Agribusiness Management onderscheiding.

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/