Mulac.be
Image default
Woningen

Maak jouw huis of bedrijfspand verkoopklaar met behulp van een vastgoedstylist

Ben je op zoek naar een voordelige manier om jouw huis of bedrijfspand helemaal verkoopklaar te maken? Dan ben je zeker niet de enige! Heel veel mensen en pandeigenaren kiezen ervoor om meubels en toebehoren in het pand te zetten, zodat geïnteresseerden een goed idee hebben van de mogelijkheden die de ruimtes bieden. Zo is het voor een potentiële koper van je huis makkelijker om te bedenken wat ze met de woonkamer gaan doen, als ze op dat moment al meubels zien staan. Bovendien oogt een aangeklede ruimte veel gezelliger, waardoor de geïnteresseerde zichzelf hier al helemaal ziet zitten op de bank.

Huur een volledige meubelset voor een duidelijk beeld

Het is een goed idee om een professionele vastgoedstylist in te schakelen als je ervoor wilt zorgen dat jouw huis of bedrijfspand helemaal verkoopklaar is. Je krijgt dan een advies op maat, waarbij de vastgoedstylist bij je thuis of elders op locatie langskomt. De vastgoedstylist weet precies wat er nodig is om een goede indruk achter te laten bij potentiële kopers en doet je een aanbod – bij IntraStijl is het bijvoorbeeld mogelijk om alle meubelen en decoraties tijdelijk te huren. Op deze manier kun jij je eigen meubelen of decoratiestukken al inpakken en meenemen naar het volgende adres. Een van de grootste voordelen bij deze vastgoedstylist is dat jij zelf écht helemaal niets hoeft te doen. Met een druk op de knop hoef jij je geen zorgen meer te maken over het leuk inrichten van je huis of bedrijfspand voor de verkoop – dat doet de vastgoedstylist van IntraStijl allemaal voor je.

Neem contact op voor een offerte op maat

Gaat jouw pand binnenkort in de verkoop en wil je ervoor zorgen dat het snel wordt verkocht? Schakel dan de hulp van vastgoedstylist IntraStijl in zodat jouw woning of bedrijfspand de stijl uitstraalt die jij voor ogen hebt. Potentiële kopers zullen zich beter kunnen voorstellen wat er allemaal mogelijk is. Wil je meer informatie of een offerte op maat aanvragen? Neem dan telefonisch contact op met IntraStijl. De contactgegevens zijn te vinden op de website.

https://www.intrastijl.be/