Mulac.be
Image default
Bedrijven

Kartonnen dozen gezocht in Gent?

Bent u woonachtig in Gent en bent u op zoek naar kartonnen dozen? Zoek dan niet langer! Bij de Dozenhal kunt u kiezen uit meer dan 2500 formaten in diverse soorten. Hierbij kunt u gebruik maken van onze ‘dozenzoeker’. In deze dozenzoeker voert u de gewenste afmetingen in van de doos waar u naar op zoek bent. Hierbij moet u rekening houden met lengte, breedte en de hoogte van de doos. Als u eenmaal de afmetingen en het gewenste aantal heeft doorgegeven in de dozenzoeker, dan wordt u doorgeleid naar een pagina met allerlei verschillende soorten. U krijgt bijvoorbeeld zowel nieuwe- als gebruikte dozen te zien en ook kunt u kiezen uit enkel- of dubbel golfkarton. 

Voordelen van kartonnen dozen van de Dozenhal in Gent

Als u ervoor kiest om kartonnen dozen van de Dozenhal in Gent te laten bezorgen, dan profiteert u van vele voordelen. Allereerst, als u bij ons uw bestelling plaatst, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. U profiteert van deze service omdat wij de transport volledig in ons eigen beheer hebben. Een ander groot voordeel van de Dozenhal is dat er altijd geschikte formaten voor u tussen zitten omdat u kunt kiezen uit meer dan 2500 verschillende formaten. Deze formaten zijn opgeslagen in onze hallen en variëren tussen nieuw en oud materiaal. Ook kunt u ervoor kiezen om uw bestelling geheel op maat te laten maken. U kunt ervoor kiezen om afwijkende afmetingen door te geven of door een doos in zwart-wit of in full-colour te laten bedrukken met bijvoorbeeld het logo of de slogan van uw onderneming. 

Verpakkingsmaterialen van de Dozenhal

Naast kartonnen dozen kunt u er ook voor kiezen om andere verpakkingsmaterialen aan te schaffen bij de Dozenhal. Wij begrijpen graag dat u een pakketje veilig wilt verzenden of producten veilig wilt opslaan. Dat kan gemakkelijk met onze passende verpakkingen en diverse materialen om uw producten veilig op te bergen. Denk hierbij aan tape of diverse luchtkussenfolies voor een optimale bescherming. Hierbij maakt het niet uit hoe groot het pakketje of product is. Wilt u graag materialen in grotere oplagen bestellen? Dan kunt u via onze site direct een offerte aanvragen.