Mulac.be
Image default
Webdesign

Een website met een beheersysteem

Heb je een site nodig? Laat altijd een website met beheersysteem bouwen. Een site met een CMS heeft als voordeel dat je de pagina’s altijd zelf kunt aanpassen. Een beheersysteem heeft als ander voordeel dat je overal je site kunt aanpassen. Het enige wat je nodig hebt is een computer en een internetverbinding. Bij de meeste systemen kun je online inloggen. 

Een website met een beheersysteem is duurder dan een website zonder zo’n systeem. Tegenwoordig worden er echter zelden sites gebouwd zonder beheersysteem. Via platforms zoals WordPress kun je eenvoudig zelf je website beheren. Veel ontwikkelaars kiezen ook voor dit platform, omdat dit veel mogelijkheden biedt. Je kunt allerlei handige plugins downloaden en je hebt relatief weinig technische kennis nodig.

Kiezen voor een gratis website


Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis website met bijbehorend beheersysteem. Er zijn online veel sites te vinden waar je zelf aan de slag kunt gaan. Voor iemand die niet of nauwelijks iets weet van website lijkt dat een uitstekende mogelijkheid, maar als je een ondernemer bent is het niet meteen aan te raden. Je krijgt vaak een vrij amateuristische website, met een gratis template. Dit is allemaal vrij standaard. Je kunt het vervolgens zelf mooi vinden, maar veel klanten zullen meteen zien dat je een gratis programma hebt gebruikt voor het bouwen van een website.

Overigens kan WordPress een prima gratis platform zijn waar je een fraaie website kunt bouwen. Al heb je wel enige technische kennis nodig om met WordPress zelf daadwerkelijk een mooie website te kunnen bouwen. Een website laten maken door een professional in WordPress is ook mogelijk. In de regel kies je dan voor een betaalde template, zodat je website er niet direct ‘goedkoop’ uitziet. Het voordeel is dat je uit duizenden verschillende templates kunt kiezen en plugins.

 

https://kmowebdiensten.be/diensten/website/