Mulac.be
Image default
Energie

E14 LED KAARS LAMPEN

Deze 3W LED E14 energiezuinige LED-lampen zijn hoofdzakelijk ontworpen voor de binnenlandse markt en zijn een directe vervanging voor de bestaande (E14 – Edison Screw) gloeilamp kaars.

Ze zijn intelligent ontworpen en verminderen het energieverbruik met maximaal 85 procent en hebben een langere levensduur. Onze serie E14 LED lampen zijn verkrijgbaar in warm wit.

Warm Wit of Koel Wit – Wat is het Verschil? In de binnenlandse verlichting, koopt 75 – 80% van de klanten warm witte LED lampen omdat ze het meest overeenkomen met hun oude gloeilampen of halogeen lampen die zij vervangen. Het licht kan worden omschreven als zacht en warm, met een licht gele tint.

Sommige klanten kopen koel witte LED lampen als ze het helderste licht willen , of als ze een moderne ‘look’ willen in een kamer.

Het is ook mogelijk gebruik te maken van warm en koud witte lampen in dezelfde ruimte op verschillende schakelaars, dit geeft de gebruiker verschillende opties over hoe zij de kleuren willen in hun kamer. Bijvoorbeeld in een keuken wilt u misschien warm witte lampen in het plafond voor dagelijks gebruik, maar onder de kasteenheid een verlichting in koel wit om ’s nachts voor een heel ander effect te zorgen wanneer de plafond lichten zijn uitgeschakeld.

In de commerciële verlichting van zal de meerderheid van de klanten kiezen voor koele verlichting. Deze geven helderder licht, maar je moet voorzichtig zijn en ervoor zorgen dat de kleurentemperatuur niet te koud is, anders lijkt het licht erg hard en onaangenaam voor het oog.

http://www.leds-depot.be/