Mulac.be
Image default
Gezondheid

Zorginformatie voor iedereen

Alles wat je wil weten over de zorgverleners in je buurt

Tandartsen, psychologen, mantelzorgers,…. Hoe vind je ze, maar vooral hoe weet je dat je de juiste zorgverlener uitkiest die bij je past?

Surf eens naar Zivi.be. Op deze praktische website vind je namelijk zorginformatie over duizenden Vlaamse zorgverleners en organisaties. Met de handige zoekfunctie heb je meteen de fiche van de zorgprofessional die je zoekt bij de hand en daarin vind je meer informatie dan je denkt!

Behalve de contactgegevens, zie je meteen ook wanneer er consultaties zijn, welke betaalmogelijkheden je ter plaatse hebt en je vindt er ook meer uitleg over de expertise en de aanpak van de zorgverlener in kwestie. Wat je vast het meest zal interesseren wanneer je een nieuwe huisarts of specialist zoekt, is dat je op de profielpagina van de zorgverleners ook meteen kan zien hoe andere patiënten hun service beoordelen!

Welke zorginformatie kan je nog bij Zivi vinden?

Ook voor zorginformatie voor ouderenzorg kan je bij Zivi terecht, want ook op de profielpagina’s van woonzorgcentra en service flats is een heleboel praktische informatie beschikbaar.

Of wil je snel weten wie de huisarts of apotheker van wacht is in je gemeente? 1 klik en je weet waar je naartoe kan voor dringende zorgen!

Tenslotte is ook de zoekfunctie voor bijsluiters van geneesmiddelen bijzonder handig. Van zowat alle geneesmiddelen heb je in geen tijd de juiste bijsluiter te pakken.

Eender welke zorginformatie je zoekt in Vlaanderen, een bezoekje aan Zivi.be loont beslist de moeite!

http://www.zivi.be