Mulac.be
Image default
Mode en Kleding

Zilveren sieraden zijn meer dan lichaamsversiering alleen

Heb je je wel eens afgevraagd waarom iemand iedere dag dezelfde zilveren sieraden draagt? Zoals bijvoorbeeld een ring of een ketting verstopt onder de kleding. Een sieraad, zoals een ring of medaillon, is vaak meer dan alleen een accessoire. Ze vertellen stuk voor stuk een bijzonder verhaal.

Sieraden van een dierbare

Vaak dragen mensen een bijzonder sieraad omdat ze deze hebben gekregen van een overleden dierbare. Een armbandje van oma of een pinkring van je opa, de oorbellen van je moeder of het horloge van je vader, het zijn allemaal belangrijke onderdelen van jou en je familie. Door deze sieraden te dragen voelt de drager zich verbonden met het overleden familielid. Het is een herinnering aan die andere persoon.

Herinnering

Maar een sieraad kan ook een herinnering zijn aan iets leuks. Zoals een vakantie in Turkije waar je die mooie oorringen hebt gekocht, een ring van je eerste liefde of de hanger die je van je eerste salaris hebt gekocht. Deze sieraden horen gewoon bij je en zal je daarom altijd willen dragen. Een webshop met prachtige zilveren sieraden is Wereldse Juwelen. Kijk voor de hele collectie sieraden op www.wereldsejuwelen.nl

https://www.wereldsejuwelen.nl

Gerelateerde artikelen

Waar moet je aan denken bij de aankoop van een luiertas?

De mooiste jurken in grote maten bestellen?

Fristads kledingstukken