Mulac.be
Image default
Humor

Wilt u graag SEO tips voor uw WordPress installatie?

Wat kan ik precies aan mijn website verbeteren om de kans op vindbaarheid te vergroten?

Wilt u graag vindbaar worden met uw website, dan zijn er een aantal SEO tips. De algemene en standaardtips voor het vergroten van uw vindbaarheid zijn: 

– Het instellen van de titel.
– Het instellen van de meta’s.
– Het instellen van de H1 en H2-tags.
– Keyword density.
– Alt’s toevoegen aan de afbeeldingen.

Dit zijn de basis principes van iedere website. Bent u opzoek naar andere SEO tips? Doe dan een volledige SEO check met behulp van de 200 SEO tips die vermeld worden in de links in dit artikel. 

Zorg dat u gevonden wordt op een eenvoudige manier en vergroot het aantal bezoekers richting uw website. Het geheim achter een succesvolle website is het combineren van uitstekende SEO, linkbuilding en het aanmaken van zoveel mogelijk pagina’s met verschillende content. De content moet voldoen aan een bepaalde standaard waarbij je 3.5% keyword density gebruikt. Voor meer informatie over de verschillende aspecten kunt u het beste de links bekijken in dit artikel.

Met behulp van WordPress is het niet lastig om SEO door te voeren, hiervoor kunt u diverse plugins downloaden en installeren. Zo heeft u bijvoorbeeld gratis de beschikking over “WordPress SEO”. Deze is gerealiseerd door Yoast. Hiermee kunt u gemakkelijk en snel unieke titels en meta’s meegeven aan uw WordPress pagina’s. 

Veel plezier met het updaten van uw website!

https://www.antagonist.nl/blog/2013/08/seo-handleiding-voor-wordpress/