Mulac.be
Image default
Internet

Voor iTunes betalen zonder creditcard

Eenvoudig iTunes kaart online kopen via 123ituneskaart.be

Een gave App in de iTunes Store gezien die je dolgraag wil kopen maar heb je niet voldoende saldo op je Apple ID? Wil je dolgraag je favoriete muziek luisteren maar heb je hiervoor meer tegoed nodig? Kortom, heb je een iTunes kaart nodig maar heb je geen zin om hiervoor naar een winkel, supermarkt of boekhandel te moeten gaan? Dan is de juiste keuze om eenvoudig online iTunes tegoed te kopen! Via de website 123ituneskaart.be kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week eenvoudig een iTunes kaart online kopen. Door via deze website een iTunes kaart online aan te schaffen, heb je op een gemakkelijke manier direct genoeg saldo om aankopen in de iTunes, App, Mac en iBook Store te kunnen gaan doen. 

Het online kopen van een iTunes kaart op 123ituneskaart.be is echt een fluitje van een cent. Het hele proces is namelijk binnen 60 seconden geregeld! Kies op de website de waarde van de iTunes kaart die je graag wil kopen. Je kunt kiezen uit een iTunes kaart ter waarde van 15, 25, 50 of 100 euro. Vervolgens kun je het bedrag veilig en gemakkelijk op verschillende manieren betalen, onder andere door middel van iDEAL, Mister Cash, Bitcoin, Paysafecard of een bankoverschrijving. Je hebt voor het kopen van een iTunes kaart online dus niet meer per definitie een creditcard nodig. 

Zodra de betaling is afgerond, ontvang je direct de code van de iTunes kaart die je online hebt gekocht via de e-mail. De code zal ook op je computerscherm worden getoond. Deze code kun je via de website 123ituneskaart.be of via de iTunes Store inwisselen waarna de waarde de iTunes kaart die je online gekocht hebt onmiddellijk aan het saldo van je Apple ID wordt toegevoegd. 

Voor het kopen van een iTunes kaart hoef je dus nooit meer naar de winkel, supermarkt of boekhandel toe! Op 123ituneskaart.be kun je namelijk altijd eenvoudig en snel een iTunes kaart online kopen. De bijbehorende code verschijnt onmiddellijk in je e-mail en op je scherm. Door deze code vervolgens te activeren wordt het saldo dat je met de iTunes kaart hebt gekocht rechtstreeks aan je Apple ID toegevoegd en kun je weer onder meer Apps, muziek, films en e-books kopen!

http://123ituneskaart.be/