Mulac.be
Image default
Zakelijk

Volledig ontzorgd met interieurproject

Een nieuw kantoor of een gerenoveerd kantoor, klaar om ingericht te worden. Met flexplekken, teamwerkplekken, individuele werkplekken of concentratiewerkplekken. Wat komt daar allemaal bij kijken? Heel veel. Meer dan men vaak denkt. Dus werk voor echte professionals. Een interieurproject betekent met recht een project in het interieur om het interieur in te richten passend bij het bedrijf en haar activiteiten. Daarbij gaat het niet om de inrichting van enkel bureaus en stoelen. Een interieurproject is een totaalproject. Door hiervoor professionals in te schakelen geeft u het interieurproject uit handen en kunt u zich blijven richten op uw corebusiness.

Alle onderdelen van een interieurproject

Als de bouw of verbouw van uw kantoorpand klaar is dan begint de afwerking. Daar komt veel bij kijken. Welke kleuren komen er op de wanden? Welke soorten vloerbedekking kiest u? Hoeveel en welke verlichting op welke plekken kiest u? Wilt u beplanting en waar? Welke meubels passen er in het nieuwe interieur?  Zoals (bureau)stoelen, tafels, bureaus en kasten. Het interieurproject doorloopt alle benodigde stappen om tot een passend interieur te komen. De verschillende types werkplekken zijn slechts een klein onderdeel van een interieurproject. Wat dacht u bijvoorbeeld van ruimtelijk indeling, zo efficiënt mogelijk de ruimte indelen. Ook projectstoffering, verlichting, klimaatbeheersing, ergonomie en audiovisuele  oplossingen zijn mogelijke onderdelen van een interieurproject. Zelfs facilitaire zaken maken er deel van uit.

Projectteam zorgt voor gewenst resultaat

Met de inzet van een projectadviseur, een projectmanager en diverse ontwerpers waaronder een architect, een interieurarchitect en een bouwkundig tekenaar realiseren zij het gewenste resultaat. Volledig ingericht naar uw smaak en passend bij de uitstraling van het bedrijf. Met kleuren, meubilair, verlichting, beplanting, audiovisuele apparatuur, facilitaire zaken, en klimaatbeheersing. Een prettige plek om in te mogen werken en er te mogen zijn. Dat brengt het beste resultaat in mensen. 

http://www.leferink.nl/