Wat is een visum?
Niet iedereen weet natuurlijk wat een visum is. Een visum is een toestemmingspapier wat het land uitgeeft aan de betreffende reiziger. Dus stel dat u op vakantie gaat naar Amerika, Thailand of Turkije, dan heeft u als Nederlander of Belg, een “toestemming” nodig om het land binnen te mogen.
Het desbetreffende land beoordeelt de aanvraag en gaat na of u het land binnen mag of niet.

Turkije visum
In dit artikel zullen wij ons focussen op het visum voor Turkije. Uiteraard gaan ook veel mensen op reis naar Noord-Amerika en Azië, alleen blijft Turkije met ruim 1 miljoen Nederlandse bezoekers toch bovenaan. Wanneer u in Turkije aankomt, loopt u door naar de paspoortcontrole. Daar wordt in eerste instantie gecontroleerd of u het land binnen mag of niet. Als eerst heeft u een Nederlands of Belgisch paspoort of ID-kaart nodig die minimaal nog 6 maanden geldig is bij aankomst in Turkije. Zoals eerder vermeld, heeft u naast een identiteitsbewijs ook een visum nodig. Het visum is te kopen op het vliegveld net vóór de paspoortcontrole. De prijs op het vliegveld is € 25.

Online visum Turkije aanvragen
Op het vliegveld moet u vaak lang in de rij staan om een visum te bemachtigen. Daarom wordt u aangeraden om dit vóór uw reis te regelen. U kunt namelijk het visum Turkije voor vertrek aanvragen via het internet.
Op de Turkse overheidswebsite betaalt u $ 20 voor een visum. U betaalt dan wel via CreditCard en er is géén Nederlandstalige support beschikbaar.

Wilt u het Turkije visum aanvragen en betalen met iDeal of Mister Cash? Geholpen worden in het Nederlands? Dat kan! Voor € 24,95 vraagt u al een Turks visum aan. De aanvraag is in minder dan 5 minuten geregeld. U betaalt gewoon via uw eigen bank en voila u ontvangt het visum binnen 24 uur! Online uw visum aanvragen is dus sneller, praktischer en goedkoper!

https://www.visumvoorturkije.nl/aanvragen