Mulac.be
Image default
Vakantie

Visum voor Turkije

Wat is een visum?
Niet iedereen weet natuurlijk wat een visum is. Een visum is een toestemmingspapier wat het land uitgeeft aan de betreffende reiziger. Dus stel dat u op vakantie gaat naar Amerika, Thailand of Turkije, dan heeft u als Nederlander of Belg, een “toestemming” nodig om het land binnen te mogen.
Het desbetreffende land beoordeelt de aanvraag en gaat na of u het land binnen mag of niet.

Turkije visum
In dit artikel zullen wij ons focussen op het visum voor Turkije. Uiteraard gaan ook veel mensen op reis naar Noord-Amerika en Azië, alleen blijft Turkije met ruim 1 miljoen Nederlandse bezoekers toch bovenaan. Wanneer u in Turkije aankomt, loopt u door naar de paspoortcontrole. Daar wordt in eerste instantie gecontroleerd of u het land binnen mag of niet. Als eerst heeft u een Nederlands of Belgisch paspoort of ID-kaart nodig die minimaal nog 6 maanden geldig is bij aankomst in Turkije. Zoals eerder vermeld, heeft u naast een identiteitsbewijs ook een visum nodig. Het visum is te kopen op het vliegveld net vóór de paspoortcontrole. De prijs op het vliegveld is € 25.

Online visum Turkije aanvragen
Op het vliegveld moet u vaak lang in de rij staan om een visum te bemachtigen. Daarom wordt u aangeraden om dit vóór uw reis te regelen. U kunt namelijk het visum Turkije voor vertrek aanvragen via het internet.
Op de Turkse overheidswebsite betaalt u $ 20 voor een visum. U betaalt dan wel via CreditCard en er is géén Nederlandstalige support beschikbaar.

Wilt u het Turkije visum aanvragen en betalen met iDeal of Mister Cash? Geholpen worden in het Nederlands? Dat kan! Voor € 24,95 vraagt u al een Turks visum aan. De aanvraag is in minder dan 5 minuten geregeld. U betaalt gewoon via uw eigen bank en voila u ontvangt het visum binnen 24 uur! Online uw visum aanvragen is dus sneller, praktischer en goedkoper!

https://www.visumvoorturkije.nl/aanvragen