Mulac.be
Image default
Aanbiedingen

Tips voor de mooiste foto's!

wij kopen autos antwerpen

 

auto verkopen 

tweedehands auto

 

Auto’s met mooie foto’s worden meestal eerder verkocht dan auto’s met duidelijke foto’s (zo niet zonder foto’s). We hebben de beste tips verzameld, zodat u ervoor kunt zorgen dat u de beste foto’s in uw advertenties plaatst en de verkoop versnelt!

U wilt natuurlijk dat uw auto opvalt, dit is het uiteindelijke doel. Zoek daarom naar een neutrale achtergrond, zoals een lege parkeerplaats of gazon.

Fotografeer bij voorkeur bij daglicht of in een goed verlichte ruimte. Wolken, regen of felle zon zijn geen ideale weersomstandigheden om prachtige foto’s te maken. Vermijd direct zonlicht om overmatige blootstelling te voorkomen.

De lichten branden natuurlijk in de auto, het ziet er natuurlijk het beste uit, gebruik het op de foto’s.

Maak foto’s vanuit alle hoeken: voorkant, voorkant rechts, voorkant links, achterkant rechts, achterkant links en achterkant. Zo zullen mensen die op zoek zijn naar een ruimere auto het prettig vinden om te zien hoe ruim de koffer is. Zorg er daarom voor dat u foto’s maakt met de koffer open. Maak altijd 3 identieke foto’s en beweeg de camera altijd een beetje. Vervolgens kun je bepalen welke foto’s het beste zijn.

U wilt natuurlijk de beste staat van de auto laten zien, maar ook duidelijke foto’s maken van eventuele schade aan de auto. Kopers kunnen hier bij het bieden al rekening mee houden, waardoor de kans op onnodige onderhandelingen ter plaatse wordt verkleind.

Potentiële kopers zijn natuurlijk altijd nieuwsgierig naar het interieur van de auto. Vergeet daarom niet om foto’s van het interieur te maken.

Andere optionele onderdelen van de auto, zoals lichtmetalen velgen, elektrische ramen of navigatiesystemen, kunnen de waarde van uw voertuig aanzienlijk verhogen, dus zorg ervoor dat deze duidelijk zichtbaar is op de foto en duidelijk wordt vermeld in de beschrijving.

Maak ook foto’s van de onderhoudshandleiding, factuur en sleutel. Hierdoor kregen mensen meteen meer vertrouwen in mogelijke kopende partijen.

Maak een foto van het dashboard en geef duidelijk de kilometerstand weer.

Niemand houdt van vuile auto’s. Voordat u begint met fotograferen, dient u deze daarom van binnenuit grondig te reinigen.

Dit zijn onze tips! Heb je nog vergeten tips? Vertel het ons!

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/www-2dehands-auto-be/