Mulac.be
Image default
Mode en Kleding

Texowear voor bedrijven die kleding aan willen schaffen

Er zijn verschillende redenen waarom een bedrijf bedrijfskleding van Texowear aanschaft. Een van de voornaamste redenen is ‘veiligheid.’ Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleding die bouwvakkers dragen. Stevige broeken, waterdichte pakken, waterdichte laarzen, overals maar ook opvallende pakken zoals lichtgevende pakken voor wegwerkers of brandweerlieden. Naast de eisen die aan de kleding worden gesteld, kiezen veel bedrijven er ook voor om de kleding te laten bedrukken met het logo van het bedrijf. Deze keuze is vaak een commerciële keuze. Wanneer werknemers kleding dragen waarop het logo van het bedrijf staat afgedrukt, maken zij eigenlijk op ieder moment dat ze aan het werk zijn reclame voor het bedrijf waarvoor ze werken. Een aantal voorbeelden van bedrijfskleding zijn: 

  • Overals met of zonder het bedrijfslogo 

  • Pakken met het bedrijfslogo 

  • schoeisel en handschoenen al dan niet met bedrijfslogo 

Veiligheid voorop met Texowear 

Een voorbeeld van bedrijven die veiligheid voorop hebben staan, zijn wel bouwbedrijven. Bouwvakkers in het werkveld dragen niet alleen bepaalde kleren omdat ze buiten werken, ze dragen ook bepaalde kleding omdat het in de wet is vastgelegd dat ze deze beschermende kleding moeten dragen.  Texowear kent de eisen die worden gesteld aan bedrijfskleding. Dat ligt uiteraard bij iedere branche weer anders. In een hotel staat cachet voorop. Een bouwvakker hoeft er niet extreem verzorgd uit te zien. Bij hem is het vooral zaak dat hij goede spullen gebruikt zoals goede schoenen en een zeer goede helm die hem beschermt tegen eventuele vallen objecten. 

Texowear bestellen in verschillende maten 

Als groot-midden-, of kleinbedrijf kun je bedrijfskleding online bestellen. Je kunt zelf kiezen welk logo je er op af laten drukken. Natuurlijk kun je ook kiezen voor bedrijfskleding zonder logo of merk. De kleding komt in verschillende pasmaten en de meeste bedrijven kiezen dan ook een aantal verschillende stukken per maat.  

http://www.bedrijfskledingtotaal.nl/hydrowear

Gerelateerde artikelen

HLN opening fashionstore in Torhout

Fristads kledingstukken

De mooiste jurken in grote maten bestellen?