Mulac.be
Image default
Banen en opleidingen

tekencursus

Als je deze pagina’s bekijkt, betekent dat op z’n minst, dat je belangstelling hebt voor tekencursus  en schilderen. Misschien heb je op school voor het laatst tekeningen gemaakt en voel je nu de kriebels om er weer eens mee te beginnen. Wij helpen je graag om je -misschien nog verborgen- tekentalenten te ontwikkelen. Daarvoor hebben we verschillende cursussen ontwikkeld, voor iedereen op elk niveau. Elke student krijgt zijn persoonlijke coach in de vorm van een echte tekenleraar, die je de fijne kneepjes van het vak bij brengt en, als het nodig is, speciaal voor jou de les op een andere manier uitlegt en opdrachtjes bedenkt. Dankzij e-learning methodieken kunnen ook snel extra demonstraties over bijvoorbeeld technieken getoond worden.

DE tekencursus IN HET KORT:

 

* De Basiscursus Tekenen kan door iedereen zonder vooropleiding gevolgd worden en is een heerlijke hobby cursus om goed te leren tekenen, schetsen en schilderen. 

* De tekencursus kan door iedereen met voldoende tekenvaardigheid worden gevolgd. 
Heel veel aandacht voor portret tekenen, figuur tekenen, stillevens en landschappen, steeds vanuit de gedachte om u een nieuwe artistieke kijk op je omgeving te tonen en je creativiteit verder te ontwikelen.

* De Cursus Illustreren: Lijkt het je ook zo leuk om illustraties bij een verhaal, gedicht of column van een Nederlandse schrijver of schrijfster te maken? 
Je kan het nu proberen: wij brengen in samenwerking met een groot aantal Nederlandse auteurs de online minicursus illustreren.

* De 50+ cursus tekenen: voor groepjes van 5 – 15 deelnemers verzorgen wij drie teken workshops ( 1x per maand) op uw locatie. De docent neemt teken materialen mee om tijdens de workshop mee te werken. De deelnemers kunnen bovendien 3 lessen downloaden, de oefeningen en huiswerkopdrachten maken waarbij ze worden begeleid door de tekenleraar die de workshops geeft.

* Zowel de Basis- als de Vervolgcursus bestaan uit 12 lessen; elke les met huiswerk opdrachten komt direct na ontvangst van je betaling beschikbaar om te downloaden. 

* De Cursus Illustreren telt 3 lessen; de 50+ cursus bestaat uit drie workshops van 4 uur elk plús drie online lessen.

* Alle teken technieken en teken materialen komen in de helder geschreven lessen aan bod.

* Je komt na aanmelding in een studiegroep met je eigen, vaste docent. Je docent houdt je vorderingen aan de hand van het ingezonden huiswerk bij, geeft aanwijzingen en adviezen om je persoonlijke tekenstijl te verbeteren en je creativiteit te stimuleren. 

Je kan starten wanneer je wil: de lessen staan direct nadat je hebt betaald klaar om te downloaden. Bij de 50+ cursus geeft uw groepje zelf op wanneer de workshops moeten starten.

 

http://www.tekenprogramma.net/tekencursussen/

Gerelateerde artikelen

Rijschool Karreman Amersfoort

Communicatie en gebarentaal tips

Kantoren schoonmaken