Mulac.be
Image default
Hobby en vrije tijd

Speeddating, ook in België!

Het is niet altijd makkelijk om tijd te vinden voor een avondje uit waarop je nieuwe mensen kan ontmoeten. Zeker in België niet. Gelukkig is er een leuk initiatief dat je toch die ontspannen avond bezorgt ondanks je drukke agenda. Probeer eens een speeddate!

Speeddaten is al langer een populaire activiteit in verschillende landen, de jongste jaren vindt het steeds meer zijn weg in België. Het concept is eenvoudig: je schrijft je in voor een avondsessie in Gent, Antwerpen, Brugge, Mechelen, Leuven, Hasselt, Kempen of Meise (regio Brussel). In een gezellige sfeer ontmoeten 7 mannen 7 vrouwen in praatjes van telkens 7 minuten. De ideale duur voor een eerste kennismaking. Achteraf geef je aan welke personen je het leukste vond. Vond iemand anders jou ook interessant, dan krijg je de contactgegevens van je match en kan je er later nog eens mee afspreken.

In België is er speeddaten voor singles van alle leeftijden, van 18 tot 65 jaar. Uiteraard schrijf je steeds in een passende leeftijdsgroep in, met geen te grote leeftijdsverschillen. Ga mee in de nieuwste datingtrend in ons land en probeer eens een avondje speeddaten uit! Je hebt niet veel tijd nodig en je krijgt veel fun verzekerd, en wie weet ontmoet je er wel die ene speciale persoon in je leven!

http://www.speeddatingvlaanderen.be