Elke dag gezonde zeelucht wie droomt daar nu niet van? Je humeur vaart er in elk geval goed bij. Je levenskwaliteit overigens ook. Met de door Kop van Sas gebouwde woningen in Bredene geniet je van het weer, het water en het groen en dit allemaal tegen een heel zacht prijsje. 

 

Comfortabele woningen te koop aan zee

Ongeacht je gezinssituatie, je woont comfortabel en ruim in de woningen van Kop van Sas. Veel lichtinval, grote ruimtes en een royaal terras of gemeenschappelijke tuin. Wat kan je je nog meer wensen? Architecten met naam staan garant voor design, leefbaarheid en afwerking. Uiteraard voldoen alle onze woningen die we te koop hebben aan zee aan de strengste bouwnormen en zijn ze bijzonder energiezuinig. Verschillende indelingen zijn mogelijk en parkeerproblemen zijn verleden tijd door de voorziene ondergrondse parking.

En toen kreeg je de sleutel en was alles al klaar. Geen sprookje maar de naakte waarheid bij Kop van Sas. Alles tot in de puntjes van A tot Z geregeld door een categorie 1-aannemer. Je kan dus gelijk op je twee oren slapen zonder je ook maar van iets te moeten aantrekken.  We kunnen dit garanderen want onze on-site coördinator houdt nauwgezet de vorderingen in de gaten en blijft ook het vaste aanspreekpunt van de kopers tijdens de werken.

 

 

Wonen aan zee, leven aan zee, werken in het binnenland

Ban het woord file uit je woordenboek. In Bredene leef je zonder! Terwijl je met de aankoop van een woning aan zee geniet van het bruisende en bloeiende Bredene kan je gerust blijven werken in het binnenland. Op maximaal 45 minuten sta je in Gent en Oostende ligt vlakbij. Kortom je levenskwaliteit gaat er met fikse sprongen op vooruit en de frustratie valt van je af. Gun jezelf de tijd en de ademruimte.

 

Een woning te koop aan zee vanaf 199.000 euro

Niet minder dan 37 ruime parkwoningen zijn er ter beschikking en dit al vanaf 199.000 euro. Je leest het goed! Deze messcherpe prijzen zorgen ervoor dat voor elk budget en elk gezin een woning kopen aan zee haalbaar wordt. Laagbouw met ondergrondse parking midden in een autovrij woonerf voor die prijs? Uiteraard zijn er nog woningen te koop aan zee maar de prijs-kwaliteitsverhouding van Kop van Sas zal je nergens anders vinden.

 

Informeer je nu over de woningen die we te koop hebben aan zee 

Heb je graag vrijblijvend meer advies over de mogelijkheden van onze woningen aan zee? Meer info over de kwaliteit van onze woningen kan je alvast op onze website vinden. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvende rondleiding. Maak er gelijk een uitstapje van en geniet van alle troeven die Bredene te bieden heeft!

http://www.betaalbaarwonenaanzee.be/kop-van-sas/troeven/