Mulac.be
Image default
Zakelijk

Plexiglas laten drukken door een online drukwerk specialist

Plexiglas drukken

U herkent het vast wel, u wilt een stand opbouwen op een beurs maar u heeft geen naambordje of andere benodigdheden. U wilt natuurlijk ook niet de naam van uw stand op een papiertje schrijven en ophangen. Hier voor is het erg handig om plexiglas de bedrukken. Plexiglas borden worden veel gebruikt voor displays, stands, naambordjes, foto’s en andere dingen. Plexiglas drukken is beschikbaar in twee varianten. Zo kunt u kiezen uit helder of opaal plexiglas. Dit houdt in dat helder plexiglas volledig doorzichtig is. Dit betekent dat alles wat in je ontwerp wit is, doorzichtig zal worden. Dit is echter ook te voorkomen door er een extra witte laag achter te printen. Opaal plexiglas is niet doorzichtig en heeft een mat witte uitstraling. Perfect gedrukte flyers.

Uw ontwerp

U kunt naar geheel eigen wens uw plexiglas drukken. Zo kunt u zelf het materiaal kiezen en het formaat. Naast deze belangrijke opties is het ook mogelijk om extra informatie op het bord te drukken en eventueel meerdere ontwerpen te maken. Als u een groot aantal nodig heeft en u dit voor een bepaalde datum wilt hebben kunt u dit overleggen met het desbetreffende bedrijf. Zo kunt u de oplage afspreken en het moment waar het op geleverd wordt.

Drukmethode voor plexiglas

Plexiglas borden kunnen op verschillende manieren gedrukt worden. Dit ligt aan de materiaalsoort die u kiest. Kiest u voor de plexiglas die helder is, dan wordt er een extra witte laag aangebracht. Wilt u toch een doorzichtig plexiglas bord? Dit kunt u aangeven en dan wordt er geen extra witte laag aangebracht. Leuk en handig om te weten is dat er bij helder plexiglas gedrukt wordt aan de achterkant, dus in spiegelbeeld. Dit is handig voor u omdat er dan geen krassen op het logo e.d. komt. Opaal plexiglas wordt gewoon aan de voorkant gedrukt omdat opaal plexiglas niet doorzichtig is.

Bestellen van gedrukt plexiglas

Als u graag plexiglas wilt laten drukken dan is het handig om vooral te kijken naar wat de mogelijkheden bij het desbetreffende bedrijf zijn. Het is natuurlijk wel het handigste dat u kiest voor een bedrijf die mogelijkheden aanbied in het materiaal, grootte, dikte en de ontwerpen. Daarnaast wilt u kwaliteit voor uw geld. Controleer daarom ook altijd hoe de website in elkaar zit en of er meerdere producten op de site staan waarbij u kunt controleren of de kwaliteit goed is. Wilt u advies? Dan is het erg handig als er contact gegevens of een contactformulier op de website van het bedrijf staan.

https://www.peterprint.be/a4-flyers-drukken.html