Mulac.be
Image default
Eten en drinken

Olijfolie Manolakis is niet aleen gezond, maar heerlijk om in te bakken, warme en koude gerechten.

House of Crete.

House of Crete brengt de trots en passie van Kreta naar Nederland met puur natuur  producten, ecologisch aardewerk, puur natuur extra vierge olijfolie, Balsamico ,zeezout, kaas, honing en duurzaam olijfbomenhout. Het mooiste van Kreta met respect en liefde voor de natuur en kunst onder 1 dak.

Olijfolie Manolakis.

Puur natuur en een premium extra vierge olijfolie uit Rethymnon. De olijfolie wordt van de Koroneiki olijf geperst. Proef de trots en passie van Kreta. De mildste olijfolie ter wereld die gebruik je om in te bakken, warme en koude gerechten, salades, zo op brood en ja zelfs voor op je huid. Olijfolie Manolakis is door de consumentenbond getest in 2016.Het resultaat is authentiek, traceerbaar en echt extra vierge. Olijfolie Manolakis alleen bij House of Crete te verkrijgen. Puur natuur heerlijk en gezond.

Wilde Tijmhonig en Carob honing.

Heerlijke rauwe wilde tijmhoning uit de buurt van Spili en Johannes Broodboom honing uit de buurt van Rethymnon hier komt onze honing vandaan.  Onze honing versuikert niet. De bijen krijgen nooit suikerwater. Zo houden we de bijenvolken op natuurlijke wijze en op honderden jaren traditie in stand.en zo houden we onze honing puur.

Graviera Schapenkaas.

De beste Graviera schapenkaas komt uit Koumie. Op traditionele wijze bereid is dit een kaas met een bite. Graviera schapenkaas is vol van smaak en nog lekkerder met onze wilde tijmhoning erover.

Ecologisch aardewerk van Manolis.

Manolis gebruikt oude kleiputten uit de Minoische tijd. In de oudheid was het aardewerk van Kreta een gewild artikel. Manolis heeft met het behoud van deze traditie en respect voor de natuur uit deze eeuwenoude kleiputten fantastisch aardewerk gemaakt wat in elke huiskamer een eye catcher zal zijn. Stuk voor stuk meesterwerkjes en alleen exclusief bij House of Crete te verkrijgen.

Balsamico en Zeezout uit de Libische zee.

Eeuwenlang gebruiken de Kretenzers de vruchten van de Johannes Broodboom om gerechten natuurlijk zoet te maken en om zijn gezonde eigenschappen. De peul van de Johannes Broodboom bevatten altijd in eenzelfde grote een zoete parel, die smaakt naar chocolade. Alle zaden hebben eenzelfde grootte en zijn 1 karaat. Deze maat wordt nog steeds gehanteerd bij diamanten. House of Crete heeft een Balsamico op basis van de Johannes Broodboom laten maken. Puur, zacht,  zoet en gezond en overheerlijk in elke salade.

Zeezout uit de Libische zee. Slechts 3 maanden per jaar kan aan de zuidkust van Kreta dit bijzondere zeezout gewonnen worden uit zoutpannen. Deze zoutkristallen zijn heerlijk bij de olijfolie. Gezond door de vele mineralen die het zout bevatten. Natuurlijk alleen bij House of Crete te verkrijgen.

 

Duurzaam olijfbomenhout van Dino.

Alleen oude olijfbomen afgeschreven door de natuur worden gebruikt door Dino om werkelijk meesterwerkjes te maken van olijfbomenhout. Exclusief bij House of Crete maakt deze Vincent van Gogh van Kreta voor ons broodplanken, snijplanken, stokbroodplanken en slabestek van onbewerkt olijfhout . De mooie nerf wordt verkregen door dit hout alleen met olijfolie in te smeren en zo haal je de natuur van Kreta in huis. Mooi, warm, authentiek, functioneel en exclusief bij House of Crete.

Beleef en proef de trots en passie van Kreta bij House of Crete.

Kali Orexi

 

http://www.houseofcrete.nl

Gerelateerde artikelen

rijst gerechten

Brievenbus Cadeau van Brievenbusbanket.be