Mulac.be
Image default
Woning en Tuin

Muurstickers online vinden

Ben je op zoek naar muurstickers? Bestaand of zelf ontworpen? Dit kan allemaal online worden gevonden. Op diverse sites vind je mogelijkheden om muurstickers te ontwerpen voor in huis. Of dit nu een slaapkamer is of de woonkamer. Geef een kamer een nieuwe uitstraling met stickers. Wellicht klinkt het ietwat vreemd. Stickers op de muur. ‘Dat kan toch niet mooi zijn’, horen we sommige mensen soms zeggen. De muurstickers die worden verkocht zijn van dusdanige kwaliteit dat ze erg mooi staan op een muur en ze hebben ook zeker geen goedkope uitstraling.

Bevestigen van muurstickers

Het plakken van een muursticker op een vlakke muur is niet moeilijk, want vaak krijg je een gedetailleerde plak instructie meegestuurd. Je kunt ook naar video instructies zoeken. In een video wordt dan visueel uitgelegd hoe je stap voor stap de muursticker moet aanplakken. Vaak krijg je ook een gratis montagespatel meegeleverd om zo de muurstickers vakkundig op de muur aan te brengen. Soms kan het zijn dat het plakken niet helemaal wil lukken. Het kan dan zijn dat de ondergrond niet geschikt is voor de sticker. Dit is wel iets om rekening mee te houden.

Muurstickers online bestellen

Het online bestellen van muurstickers is eenvoudig. Iedere sticker is verkrijgbaar in diverse maten. Je ziet de hoogte en de breedtemaat van een sticker en je kunt zelf aan formaat aangegeven. Ook kun je de kleur bepalen. Je kunt naast de standaard stickers die je in het assortiment van veel websites zult vinden ook zelf een eigen tekst maken. Met vaak vele tientallen lettertypes en kleuren kun je je helemaal uitleven.

http://www.stickerparadijs.nl/muurstickers