Op zoek naar een camping waar u na Appelpop heerlijk tot rust kunt komen? Kom dan naar Recreatieoord In den Boomgaard! Appelpop is een festival waar jaarlijks vele duizenden bezoekers op afkomen. Dat betekent ook veel drukte op het festivalterrein. Om even aan de drukte te ontsnappen, is een verblijf op de camping tijdens Appelpop heerlijk. Wanneer de drukte u even te veel wordt, kunt u naar de camping teruggaan en even rustig een boekje lezen bij uw tent of (sta)caravan. Ook kunt u een frisse duik nemen in het natuurzwembad of een bezoek brengen aan het aquapark van Recreatieoord In den Boomgaard. De kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin. Toe aan wat meer actie? In het natuurbad van Recreatieoord In den Boomgaard kunt u zelfs duiken en vissen! Geniet van het prachtige uitzicht boven én onder water!

Altijd verzekerd van een plekje op de camping tijdens Appelpop

Wilt u er tijdens Appelpop zeker van zijn dat u een slaapplaats heeft? Op die manier geniet u nog meer van uw festival. Hoe u dat het best doet? Slaap op een camping als u naar Appelpop gaat. Op Recreatieoord In den Boomgaard huurt u een knusse chalet die voorzien is van alle gemakken en gelegen is op een paar minuten lopen van het festivalterrein. Voor wie echt zekerheid wil: koop uw eigen stacaravan op Recreatieoord In den Boomgaard! U bent dan altijd voorzien van een droge en luxe slaapplaats tijdens het festival. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Genieten op een camping in een prachtige omgeving tijdens Appelpop

Zoekt u een camping om tot rust te komen na een drukke dag op Appelpop? Dan gaat u het best naar Recreatieoord In den Boomgaard toe. Geniet van een beetje rust op de camping na een drukke dag op het terrein van Appelpop. Wilt u tijdens het festival eens een dagje rust, of wilt u na het festival helemaal tot rust komen? In de omgeving maakt u prachtige fiets- en wandeltochten. Struin over dijken en door de uiterwaarden en ontdek de prachtige kleine dorpjes in de omgeving. U kunt op Recreatieoord In den Boomgaard terecht voor de mooiste fiets- en wandelroutes, die vaak bij de camping beginnen. Regelmatig worden er ook toertochten op de fiets en wandeltochten georganiseerd.