Mulac.be
Image default
Gezondheid

Jacuzzi van goud, absolute luze

Baden in absolute luxe. Wie wilt dat niet? In een Jacuzzi of bubbelbad ervaart u dit gevoel, maar niet iedereen heeft uiteraard de mogelijkheid om hier thuis van te genieten. Of het niet gekker kan hebben twee Italiaanse ontwerpers het wel heel erg bont gemaakt. De #2 Torpedo, een Jacuzzi die helemaal is uitgevoerd in 24 karaats goud, is het paradepaardje onder de bubbelbaden.

Dit unieke bubbelbad model is door twee Italiaanse ontwerpers ontworpen. Giacomo Arcaro en Roberto Martini hadden bij het ontwerpen als doel gesteld de meeste luxueuze buitenspa op de wereld te ontwerpen. “Het meest luxueuze spa gevoel creëren, dat is wat we met de Torpedo willen bereiken”, aldus de ontwerpers.

De Jacuzzi modellen zijn volledig met de hand gemaakt en afgewerkt met wit en zwart leder en Swarovski stenen. Op ieder klein detail is gelet. Ook kunt u een keuze maken tussen een authentieke gouden kuip of juist een geelgouden kuip.

De gouden Jacuzzi is uitgerust met tal van extra opties. Denk aan een uniek waterzuiveringssysteem gebaseerd op ozongas, een muziek installatie met subwoofers, een iPod aansluiting, verschillende massagejets en een unit voor aromatherapie. Als deze opties komen samen in deze superdeluxe Jacuzzi. Wilt u deze Jacuzzi kopen? De kosten bedragen zo’n kleine $ 100.000. Dit is wel exclusief verzendkosten, dat wel. Maar voor deze prijs krijgt u wel het meest luxe wellness product dat er bestaat. Tevens krijgt u bij aankoop van deze spa een goudkleurige afstandsbediening en tot 5 jaar garantie op de elektrische onderdelen. Zo bent u verzekerd van jarenlang genieten van uw eigen kuip van goud.

https://www.sunspabenelux.nl