Mulac.be
Image default
Bedrijven

Isolatie spouwmuur? Ontdek www.isolatie-spouwmuur.info

Op Isolatie-spouwmuur.info vindt u info over premies

Het promoten van spouwmuurisolatie  aan de hand van premies is één van besluiten die zijn afgekondigd door de Vlaamse Overheid om bepaalde ambities inzake CO2-emissie verlaging te realiseren. Deze isolatievorm is dan ook van de voornaamste agendapunten binnen het premiestelsel. In 2014 ontvangt u een  premie van 6,00 EURO voor iedere m² spouwisolatie en dit zonder enige beperking.

Spouwmuurisolatie dient om de spatie in een spouwmuur adequaat te gaan isoleren. De realisatie en plaatsing van deze isolatievorm vindt  plaats in maximum 2 dagen. Door de spouwmuur te gaan opvullen met isolatie worden koudebruggen vermeden waardoor de woning nog energiebewustee zal zijn. Wat finaal resulteert in minder warteverlies en energiefactuur doet dalen. De spouwmuur optimaal isoleren met spouwmuurisolatie kent dan ook geen enkel nadeel, maar biedt steeds voordelen. De plaatsing van spouwisolatie levert in de praktijk al snel een reductie van uw gasverbruik op tot wel 20%

Spouwmuurisolatie is niet zelden het laatste wat Vlaamse gezinnen van nabij bestuderen om de energiefactuur nog een aanzienlijk stuk te verlagen. Een groot deel van de Vlaamse woningen beschikt immers reeds over de energiebesparende kwaliteiten van een hoogrendementsketel, dakisolatie en hoogrendemensbeglazing. Momenteel worden er zelfs al meer dan 6000 reeds gebouwde woningen van spouwisolatie voorzien. De Vlaamse regering voorspelt een grote stijging van deze isolatievorm door de vele positieve effecten en de grote aanmoedigingspremies die er zijn momenteel.

Op zoek naar een gespecialiseerde isolatiespecialist voor de levering en plaatsing van de geschikte spouwisolatie voor uw woning? Isolatie-spouwmuur.info helpt u graag verder.

http://www.isolatie-spouwmuur.info/