Mulac.be
Image default
Woning en Tuin

Geef jouw interieur nog meer uitstraling met een unieke muur cirkel!

Om je inrichting gezellig te maken, kies je niet alleen met zorg je meubels en de gordijnen uit. De decoratie in je huis bepaalt eveneens voor een groot deel de sfeer in huis. Daarbij heb je vele mogelijkheden, van kleurrijke plantenpotten tot kunstzinnige sculpturen. Uiteraard mag een mooie muurdecoratie hierbij niet ontbreken. Wil je een originele afbeelding aan je muur hangen? Denk dan eens aan muur cirkels.

Sfeervolle kunst aan de muur

Muurcirkels zijn een waar kunstwerk dat je aan de muur hangt. Je kiest voor een afbeelding die je aanspreekt. Dat kan een fantasierijk ontwerp zijn of je gaat voor een muur cirkel waarop een sprekende quote is afgebeeld. De cirkels zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. Hang een enkele muur cirkel op of kies voor een aantal kleinere cirkels die je als een collage aan de muur hangt. Doordat iedere cirkel een individuele afbeelding kan hebben, maak je zo een originele en levendige wanddecoratie.

Het effect van muur cirkels vergeleken met vierkante muurdecoratie

Vaak hebben muurdecoraties een vierkante of rechthoekige vorm. Dat staat natuurlijk mooi, maar waarom zou je niet voor een cirkel kiezen? In een interieur waar een groot deel van de meubels al hoekige vormen hebben, zoals de bank, de kasten of zelfs de eettafel, zorgt een cirkel aan de muur voor een speels effect. Je moderne inrichting wordt iets minder strak en statig en muur cirkels passen bovendien uitstekend in een retro-inrichting of een rustiek interieur.

Een persoonlijk accent aan je inrichting

Er zijn talrijke mogelijkheden om je huis een persoonlijk accent te geven met muur cirkels. Zo kies je tussen zwart-witte of een kleurrijke afbeelding. Het voordeel van deze wanddecoratie is tevens dat je ook je eigen foto’s kunt laten afdrukken op de muur cirkel. Of je kiest voor een combinatie van professionele foto’s en een foto uit je persoonlijke fotoalbum.

Maak daarvoor gebruik van een afbeelding met diverse thema’s, zoals natuur, steden, texturen of voedsel. Hiermee kun je naar eigen smaak de perfecte wanddecoratie samenstellen. Stem de afbeelding af op bestemming die je muur cirkels in je huis geeft, zoals bijvoorbeeld de keuken, woonkamer of kinderkamer.

Flexibele decoratie met muurcirkels

De cirkels voor aan de muur zijn gemaakt van plexiglas, forex of aluminium. Deze materialen zijn licht van gewicht en je bevestigt de cirkels gemakkelijk aan de muur. Je hoeft hiervoor geen gaten in de muur te boren, maar je plakt het ophangsysteem op de muur. Wil je de samenstelling van de afbeeldingen een keer wijzigen of een afbeelding vervangen, bijvoorbeeld tijdens de feestdagen? Dat doe je eenvoudig dankzij het magnetische ophangsysteem.