Mulac.be
Image default
Mode en Kleding

Fristads kledingstukken

De werkkleding van het merk Fristads is bedoeld om werknemers veilig de werkvloer op te sturen. Het beschermt tegen kou, hitte, regen, vocht, vuur, chemische stoffen, verf en viezigheid. Bovendien is het erg stevig materiaal dat lang meegaat en tegen veel invloeden van buitenaf bestand is. Fristads is in de jaren twintig van de vorige eeuw in het leven geroepen door een Zweedse ondernemer, die meende dat de arbeiders van die tijd behoefte hadden aan betere bescherming tijdens hun dagelijks werk. Omdat deze Zweed zijn onderneming begon in het dorp Fristad, is de merknaam Fristads geworden. Al bijna een eeuw verzorgt dit merk geschikte werkkleding voor verschillende soorten beroepstakken, maar met name voor fysieke arbeiders die in potentieel vuile, gevaarlijke of ongure omstandigheden aan het werk moeten. De volgende beroepen vallen onder de beoogde doelgroep:

  • Schilders en timmerlui;
  • Bouwvakkers en slopers;
  • Dokwerkers en scheepslui;
  • Straatwerkers;
  • Fabrieksarbeiders.

Met Fristads kledinglijn wordt de werknemer goed beschermd tegen schadelijke invloeden uit de werkomgeving. Het assortiment bevat alle nodige kledingstukken om het hele lijf te kunnen bedekken.

Veilig aan de slag met Fristads

Met Fristads kunt u dus veilig aan het werk. Vonken van een metaalzaag zullen de kleding niet doen ontvlammen en van vallend gesteente hoeft u ook geen last te hebben met de professionele helmen ie het merk levert. Het blijft natuurlijk van belang om zelf heel goed op te letten wanneer u werkt in risicovolle omstandigheden, maar een beetje hulp om ongelukken te voorkomen is daarbij nooit verkeerd. De producten van Fristads kunnen u en, wanneer daar sprake van is, uw werknemers helpen uzelf te beschermen tijdens het werk. Ook fysieke zware en gevaarlijke klussen moeten immers nog steeds worden uitgevoerd door mensenhanden. Nog niet overal is een robot voor en tot die tijd moeten we degenen die dit werk doen menswaardig en met respect behandelen. Naast erkenning voor hun vakkundige werk hoort daarbij dat hun veiligheid zo goed mogelijk gegarandeerd moet worden. Met het merk Fristads bent u dan alvast goed bezig.

Personaliseer uw werkkleding

Wat ook een mogelijkheid is bij deze kledingfabrikant, is dat u de kledingstukken laat bedrukken met het logo van uw bedrijf. Op deze manier kunt u eenheid creëren in het uiterlijk van uw werknemers. Dit staat professioneel, geordend en netjes. Hoe mooier en beter verzorgd de bedrijfskleding, hoe serieuzer men u zal nemen. Fristads helpt graag om uw imago tiptop in orde te maken door middel van uw bedrijfskleding.

http://www.bedrijfskledingtotaal.nl/Fristads

Gerelateerde artikelen

Zilveren sieraden zijn meer dan lichaamsversiering alleen

Een prachtige trouwjurk voor een aardig prijsje in bruidsjurken outlet

De mooiste jurken in grote maten bestellen?