Fotograaf Raalte

Op zoek naar een fotograaf in de hoofdstad van Salland, Raalte? Dan moet u bij de Zwolse fotograaf Vincent Hartman zijn. Vincent Hartman Fotografie is met zijn fotostudio gevestigd in Heino, gemeente Raalte. De studio biedt een breed scala aan fotografische dienstverlening en werkt zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Fotostudio Raalte

In de studio worden familiefoto’s gemaakt van vele families uit de wijde omgeving van Raalte. De studio heeft een vast ‘infinity-wand’ en de fotograaf is derhalve niet beperkt aan de vaste breedte van papieren achtergrond rollen. De opstelling van families met een maximale grootte van 15 personen in een groep kan daardoor wat vrijer zijn en minde stijf als te doen gebruikelijk in Salland. De studio heeft een aparte ruimte voor wachten, omkleden, haar en visagie. In de zomer is de studio lekker koel en in de winter heerlijk warm. Ook uitstekend geschikt voor een loveshoot of zwangerschapsshoot dus!

Het merendeel van de activiteiten van Vincent Hartman Fotografie is het fotograferen voor de zakelijke doelgroep. Met de handelsnaam STUDIOVHF worden specialistische disciplines als productfotografie, reclamefotografie, interieurfotografie en algemene bedrijfsfotografie aangeboden. Ook wordt het fotowerk verzorgd voor verschillende lokale uitgaven en landelijke vakbladen.

Trouwfotograaf Raalte

Al vanaf de begin jaren negentig maakt Vincent Hartman prachtige trouwreportages. Begonnen in Zwolle en later door heel Nederland. In de regio Raalte is de komst van Fotoistudio Vincent Hartman Fotografie dan ook een welkome aanvulling als het gaat om bijzondere en exclusieve bruidsreportages. De bruidsfotografie wordt volledig toegesneden op de smaak van het bruidspaar en passende locaties worden daar bij gezocht, vaak wat ongebruikelijk. De trouwalbums komen van Vakcolor, Jorgensen en Verka en behoren tot het beste wat er in de markt verkrijgbaar is.

Maak kennis met de meest veelzijdige fotograaf in Raalte: Fotostudio Vincent Hartman Fotografie!

http://www.vincenthartmanfotografie.nl/